Kauno bendruomenių centrų asociacija

Šilainių BC išvyka į Pakruojo dvarą

Rugsėjo 26 d. asociacija Šilainių bendruomenės centras organizavo išvyką į Pakruojo dvarą. Pakruojo dvare bendruomenė dalyvavo Gyvojo muziejaus dienos renginiuose.
Kelionės į Pakruojį metu buvo organizuota saugaus eismo akcija pagal KBCA projekto "Eismo saugumas bendruomenėse 2015" planą.
Akcijos metu KBCA administratorė M. Bindokaitė priminė, kad būtina laikytis eismo saugumo taisyklių gatvėje, einant per perėją ir ypač būti atidiems vyresnio amžiaus žmonėms, būtina segėti atšvaitus tamsiu paros metu. Akcijos metu visems keliauninkams buvo išdalinti atšvaitai, o jaunimui ir anūkams - linksmi lankstukai su eismo taisyklėmis pėstiesiems ir vaikams.
Kelionėje važiavo 34 Šilainių BC nariai ir Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnai Asta Melajevienė ir Evaldas Pliokštys.
Pakruojo dvare susitikome ir su kita mūsų bendruomene - BC "Žaliasis Ąžuolynas", dalyvavome, paleidžiant kūlimo ir malimo mašinas, ragavome ką tik iškeptos duonos, ragavome šviežio alučio, stebėjome arklių lenktynes, pietavome su barono šeima, dalyvavome nuotaikingose Tado Blindos ir baronaitės vestuvėse.
Diena prabėgo nepastebimai ir smagiai.

Kelionės įspūdžiai - nuotraukose ir facebook'o paskyrroje: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1693150094233528&id=1514571238758082




2015-09-28

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple