Kauno bendruomenių centrų asociacija

Floristikos užsiėmimai "Rudens puokščių kūrimas"

Šiandien KBCA biuras virto floristikos dirbtuvėmis: 10 moterų stengėsi iš turimų pušų, eglių, tujų šakų ir sausų gėlių sukomponuoti rudeninę puokštę. Lektorė Sigita Grigaliūnienė per kelias valandas išaiškino moterims pagrindinius puokščių komponavimo principus ir kiekviena pasidarė po 2 gražiausias puokštes. Kiekviena moteris atsinešė eglišakių, pušų ir tujų šakų, sausų gėlių, rudeninių lapų, o lektorė - dirbtinių floristikos aksesuarų.

S. Grigaliūnienė - Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos lektorė, dėstanti amatus, vedanti įvairius užsiėmimus. pavasarį pas mus ji vedė žvakių liejimo užsiėmimą. Veda užsiėmimus lektorė labai nuoširdžiai, perteikdama moterims visas to amato paslaptis, pasakoja ir moko kaip geriau atlikti savo darbą. Prie kiekvienos moters lektorė priedavo ir pataisydavo šaką, gėlę, lapus. Užsiėmimo laikas prabėgo kaip kelios akimirkos, o moterims atnešė malonias, smagias akimirkas, pasimiršo skausmai ir nemalonumai, visas suvienijo grožio siekiai.

Užsiėmimo pabaigoje visos nusifotografavo kartu su savo puokštėmis. Užsiėmime dalyvavo Petrašiūnų, Šilainių, Vilijampolės ir "Žaliojo Ąžuolyno" BC moterys.

Kūrybiniai užsiėmimai "Rudens puokštės kūrimas" finansuojamas Kauno m. sav. biudžeto lėšomis. Projektas "Asociacijos veiklos plėtra" Nr. SR-0492, sutartis 2015-03-24.

Nuotraukos yra facebook'o paskyroje: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1698477267034144&id=1514571238758082

2015-10-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple