Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kauno regiono bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų veiklos patirties pasidalinimo forumas

KBCA, kryptingai vykdydama savo strategiją, toliau ieško bendradarbiavimo su kitų miestų ir kaimo bendruomenių bei nevyriausybinių organizacijomis galimybių. Norėdami susipažinti su Kauno regiono bendruomenėmis ir NVO, lapkričio 20 d. organizuojame Kauno regiono Bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų veiklos patirties pasidalinimo forumą.
Mums įdomu susipažinti su NVO ir bendruomenėmis, jų vykdoma veikla, pasidalinti patirtimi, paskatinti užmegzti  ryšius, dalyvauti ir vykdyti kartu bendrus renginius ir projektus. 
Renginio metu numatę konferencinę (pranešimus) ir  diskusinę forumo dalis. Forumo metu kviečiame organizacijas pristatyti savo veiklą stenduose, atsivežti apie save lankstukų, spaudos ir kitų veiklos pavyzdžių, aktyviai dalyvauti Diskusijų kavinėjė.

Dabartiniu metu sudarome programą, joje esame numatę pristatyti Lietuvos NVO tarybą ir NVO koalicijos veiklą, Kauno miesto bendruomenių veiklą, Kauno NVO tarybos planus, lektorių pranešimus.
Diskusijų grupėse prašytume nevyriausybines organzacijas plačiau papasakoti apie savo veiklas.

Forumas vyks Kaune, Raudondvario pl. 150, UAB "Pirmas žingsnis" (čia vyksta ir asociacijos "Šviesuva" renginiai ir veikla), lapkričio 20 d. Pradžia 12 val., registracija nuo 11.30 val.

Registruotis į forumą šiuo adresu: kbcainfo1@gmail.com
Tel +370 600 05936.

Registruotis į forumą, prašytume atsakant į sekančius klausimus:

Vardas, pavardė

Organizacija/bendruomenė

Miestas, gyvenvietė, elektroninis paštas, telefonas, elektroninis paštas.

Veiklos sritis (pora sakinių)



Kauno bendruomenių centrų asociacijos taryba

2015-11-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple