Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2018-12-06
Padėkos Kauno bendruomenėms vakaras 
Gruodžio 5 d. Kauno bendruomenių centrų asociacija Raudondvario pilies Baltojoje salėje organizavo Padėkos Kauno bendruomenėms vakarą, skirtą Tarptautinei Savanorių dienai, Lietuvos 100-mečiui ir Adolfo Ramanausko -Vanago metams paminėti. Padėkos vakare dalyvavo 16-os bendruomenių centrų iš 26 narių atstovai.
2018-12-05
Sveikiname su Savanorių diena 
Sveikiname visus mūsų bendruomenių centrų savanorius, kurie kasdien nenuilstamai, nuoširdžiai ir aktyviai savo veikla stiprina mūsų bendruomenes. Tarptautinė savanorių diena (pilnas pavadinimas - Tarptautinė savanorių diena už ekonominę ir socialinę plėtrą, kartais dar vadinama Tarptautine savanorystės diena) - kasmet gruodžio 5 d. minima diena
2018-12-05
Kvietimas į Vilijampolės eglutės uždegimo šventę 
Kviečiame mažuosius ir vyresnius Vilijampolės gyventojus į šventę...
2018-12-05
Viljampolės BC "Veršva" sveikatinimo renginiai 
Vilijampolės bendruomenės centras „Veršva“ įgyvendinamas projektą „Mus vienija bendra veikla“, pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017-2019 metų veiklos plano įgyvendinimo 2.3 priemonę „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. lapkričio 29 d. organizavo konferenciją „Sveika gyvensena“.
2018-12-02
Lampedžių bendruomenės kalėdiniai užsiėmimai 
Jau penktadienį (lapkričio 29), likus savaitei iki oficialios Lampėdžių eglės uždegimo šventės, darbininkai pastatė eglutę. Eglutė iš Klemkų kiemo atvežta į skverą Lampėdžių pradžioje, kur šiemet džiugins visus lampėdiškius ir svečius Kalėdiniu laikotarpiu. Dėkojame Andriui Cechanavičiui ir Griausliams už Eglutės pervežimo ir pastatymo talką.

2018-12-02
Lietuvos NVO mugės įspūdžiai 
Gruodžio 1 d. prie Lietuvos Prezidentūros vyko tradicinė NVO kalėdinė mugė, kurioje dalyvavo Aleksoto ir "Dainavos" bendruomenių centrai. Abiejų bendruomenių dalyviai mugėje prekiavo savo darbeliais, saldumynais, kava arbata, bendravo su Lietuvos Prezidente D. Grybauskaite ir garsiąja anglų aktore Helen Mirren.
2018-12-02
Romainių eglės įžiebimo šventė 
Romainiuose jau gruodžio pirmąją dieną prasidėjo Kalėdų šventimas. Įžiebta didžioji eglutė, kuri atkeliavo iš Raudondvario medelyno. Romainiškius sveikino Kalėdų Senelis, pasakų burtininkė darė stebuklus, o Sniego Seniai - besmegeniai šoko su vaikais ir dalijo mielas dovanėles: saldainių krepšelius, knygutes nuo Seimo Kalėdų Senelio, Kalėdines atvirutes iš,,Paletti" rėmėjų, kurias parūpino ,,Draugystės' 'BC pirmininkė Danutė Maceikaitė, bilietus-kvietimus į Kalėdinį koncertą, į Žalgirio areną.
2018-11-29
Šilainių kalėdinės eglutės uždegimas 
Nuo gruodžio 1 dienos mūsų bendruomenių centrai ruošiakalėdinių eglučių uždegimo šventes seniūnijose. Gruodžio 1 d. jos sužibės Romainiuose, gruodžio 6 d. Aleksote, gruodžio 8 d. Šilainiuose prie Santaros mokyklos. KVIEČIAME.
2018-11-26
Sveikatos mokykla Panemunėje 
Panemunės bendruomenės centre vyksta informatyvios ir jaukios sveikatos mokyklos popietės.
Viena iš jų įvyko lapkričio 23 d. Panemunės darželio vaikučių ir Panemunės bendruomenės folkloro ansamblio armonikierių dueto jautri muzikinė programa, kupina salė klausytojų,
2018-11-25
Festivalis Eigulių-Žaliakalnio bendruomenės centre 
Lapkričio 23 d. A. Žikevičiaus saugaus vaiko mokykloje įvyko festivalis konkursas, skirtas Vytauto Kernagio atminimui "Gyvi išliks dainoj... Jis - tai Lietuva, jos laisvė".
Festivalį organizavo naujieji KBCA nariai - Eigulių-Žaliakalnio bendruomenės centras.

77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple