Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-05-11
Pilietinio pasipriešinimo diena Kaune 
Kviečiame visas miesto bendruomenes kartu paminėti Pilietinio pasipriešinimo dieną. Susitinkame Gegužės 14d. 17 val. miesto sode, kad nepamirštume savo praeities, pasidalintume dabartimi ir kartu sukurtume bendrą ateitį. Jus kviečia- Žemųjų Šančių bendruomenė ir Kauno Centro bendruomenė
2019-05-11
Europos diena Aleksote 
Gegužės 9 d. vakarop aleksotiškiai rinkosi į seniūnijos salę paminėti Europos dienos. Neeilinis jubiliejus - jau 15 metų kaip Lietuva tapo Europos Sąjungos nare. Dalintasi prisiminimais, kaip prieš 15 metų aleksotiškiai dalyvavo referendume, kaip pakėlo į dangų lėktuvas, tempiantis užrašą "Aleksotas už Europą",
2019-05-09
Įstatymų projektų aptarimas Seime 
Gegužės 8 d. Seime įvyko Lietuvos NVO tarybos ir Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos narių - Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos, Vilniaus ir Kauno bendruomenių asoiacijų, atstovų susitikimas su Seimo nare, VVSK pirmininke Guoda Burokiene.
2019-05-09
Susitikimas Aplinkos apsaugos ministerijoje 
Gegužės 8 d. Kauno bendruomenių centrų, Klaipėdos ir Vilniaus bendruomenių asociacijos susitiko su Aplinkos apsaugos viceministre Rėda Bradišauskiene. Ji pavadavo ministrą K. Mažeiką, kuris dėl objektyvių priežasčių negalėjo dalyvauti susitikime. Susitikimo tema "Darnūs miestai - darnios bendruomenės".
2019-05-03
Regionų politikos forume 2019 
Gegužės 2 d. Kaune vyko jau tradiciniu tapęs trečiasis Vidaus reikalų ministerijos Regioninės politikos pavasario forumas. Renginyje ministrai, Europos Komisijos atstovai, savivaldybių merai, verslininkai ir diskutavo aktualiomis regioninės politikos temomis.
2019-05-02
Nemuno krantinės rekonstrukcijos projekto aptarimas 
Balandžio 30 d. Kauno m. savivaldybės salėje įvyko Žemųjų Šančių bendruomenės ir Kauno savivaldybės labai neseniai paskelbtame projekto “Nemuno krantinės Kauno m. sav. rekonstravimo projektiniai pasiūlymai” aptarimas. Tiek susirinkusių žmonių savivaldybės salė, ko gero, dar nematė.

2019-05-02
Kiemų šventės konkursai 
KONKURSAS | Dovanos! Norime jus pradžiuginti, tad kviečiame iki gegužės 17 d. komentaruose dalintis nuotraukomis, kuriose būtų užfiksuotos jūsų akimirkos, praleistos su kaimynais. Na, o jei tokių nuotraukų dar neturite, pats laikas suburti kaimynus ir įamžinti kartu praleistą laiką. Užkrėskite visus gražios kaimynystės pavyzdžiu!
2019-04-30
Nevyriausybininkams - skaidrumo filtras 
Šį straipsnį, interviu su NIPC vadovu M. Žaltausku, LVBOS pirmininke R. Kneizevičiene ir SADM vyriausioji patarėja nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių plėtros klausimais Aurelija Olendraite, - perkėlėmė iš naujienų portalo https://www.lzinios.lt.
2019-04-29
Panemunės kapelijų festivalis 
Balandžio 28 d. nugriaudėjo, nuskambėjo per Panemunę Atvelykio kapelų šventė ,,Už žalio žalio šilo". Visos kapelos: ,Alksnė, Smilga, Šlamutis - buvo šaunios, toliau stebina ,,Dūzguonėlis", tobulėjantys ne dienom, bet valandom.
2019-04-29
LVBOS ataskaitinis rinkiminis susirinkimas 
Balandžio 25 d. Kaune įvyko Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos ataskaitinis rinkiminis posėdis. Posėdyje dalyvavo sąjungos nariai, išskyrus Šiaulių apskrities bendruomenių konfederacijos pirmininką bei LVBOS tarybos nariai.

69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple