Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-06-19
Klausymai Seime dėl Lobistinės veiklos įstatymo pakeitimų  
Birželio 12 dieną Seimo Valstybės valdymo ir savivaldybių komitete įvyko LR Lobistinės veiklos ir Teisėkūros pagrindų įstatymų pakeitimų projektų klausymai. Klausymus vedė VVSK pirmininkė Guoda Burokienė, dalyvavo Semo narys P. Urbšys. Susitkime dalyvavo LR Teisingumo ir SAD ministerijų, VTEK’o atstovai, NVO tarybos pirmininkas E. Regelskis, NVO teisės instituto R. Jokubauskas, Lietuvos advokatūros, darbdavių ir pramoninkų konfederacijos, UAB „Vento Nuovo“ (profesionalūs lobistai), NVO koalicijos nariai, LVBOS, LiJOT, Transparency Int. Lietuva, Seimo teisės ir teisėtvarkos komitetas, Seimo žmogaus teisių komitetas ir kiti atstovai.
2019-06-13
Lietuvos bendruomeninių organizacijų tarybos posėdis 
Birželio 12 d. LVBOS tarybos nariai ir pirmininkas Ramūnas Navickas dalyvavo pirmame Nacionalinės bendruomeninių organizacijų tarybos posėdyje. Nacionalinės tarybos sudėtyje 10 LVBOS narių atstovų (6 kaimo, 4 miesto vietos bendruomenių), 8 ministerijų, po vieną Lietuvos savivaldybių asociacijos ir Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos atstovą.
2019-06-13
Dronai ir robotai sujungia bendruomenes ir bibliotekas 
Dalinamės įdomai informacija ir kviečiame pasidalinti savo bendruomenėse. Siekiant padidinti interneto vartotojų skaičių Lietuvoje bei ugdyti išmanią bei kūrybingą visuomenę, projektas „Prisijungusi Lietuva: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė” pirmą kartą Lietuvoje subūrė 2000 narių tinklą, kurį sudaro skaitmeniniai lyderiai bei konsultantai, padedantys skatinti vietos bendruomenės narių domėjimąsi informacinėmis ir ryšių technologijomis.
2019-06-11
Kaunėnų bendruomenės kvietimas 
Kaunėnų bendruomenė kviečia visu kartu paminėti Gedulo ir Vilties dieną. Renginys vyks birželio 14 d. 16 val. Parko padalinyje, P. Lukšio g. 60. Programoje Vidos Grimalauskienės paskaita "Tą nelemtą dieną" ir koncertas, kuriame koncertuos ansamblis Ąžuolynas ir Kaunėnų moterų ansamblis.
Renginio organizatoriai: Kaunėnų bendruomenės centras , pirmininkas Antanas Visockas ir Parko biblioteka.
2019-06-07
Kvietimas į SADM Strateginio planavimo renginį 
Birželio 17 dieną nuo 10:00-14:00 val. Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje, A. Vivulskio g. 13, Vilniuje organizuojamas strateginis susitikimas skirtas planuoti ir diskutuoti ateinančių 3 metų bendruomeninės veiklos finansavimo modelį ir prioritetus. Renginyje kviečiame dalyvauti savivaldybių ir bendruomeninių organizacijų atstovus.
2019-06-07
Kvietimai teikti paraiškas 
Lietuvos vartotojų institutas kviečia nevyriausybines organizacijas teikti paraiškas subdotacijoms. Subdotacijų tikslas – didinti vartotojų informuotumą apie maisto švaistymą namų ūkiuose bei jo prevenciją. Kviečiame nevyriausybines organizacijas teikti paraiškas subdotacijoms. Subdotacijų tikslas – didinti vartotojų informuotumą apie maisto švaistymą namų ūkiuose bei jo prevenciją.
2019-06-05
Petrašiūniečių projektas laimėjo pirmą vietą 
Džiugu, kad 1-ąją vietą VRM iniciatyvų konkurse laimėjo Petrašiūnų bendruomenės centras! Iniciatyvų konkursas buvo paskelbtas š. m. vasario mėn., į kurį kvietėme visus mūsų bendruomenių centrus. Konkursas apėmė tęstines iniciatyvas, kurios prisidėtų prie nusikaltimų ir kitų teisės pažeidimų prevencijos, viešojo saugumo užtikrinimo bendruomenės gyvenamojoje teritorijoje (ar jos dalyje)...

2019-06-04
Narsiečių bendruomenės laimėjimas 
Asociacija Narsiečių bendruomenė dalyvavo šių metų Lietuvos Respublikos Vidaus reikalų ministerijos „Nusikaltimų ir kitų teisės pažeidimų prevencijos projektų ir bendruomenių iniciatyvų gerosios praktikos“ konkurse. Narsiečių bendruomenė konkursui pateikė temą: „Saugios kaimynystės“ skatinimas ir plėtojimas pasitelkiant socialinius tinklus".
2019-06-04
Kaimynų diena Lampėdžiuose 
Kaimynų šventė Lampėdžiuose šiemet vyko kiek neįprastu laiku - geužės 30 d.
Paskutinį pavasario ketvirtadienį Lampėdžiuose buvo tradiciškai švenčiama Kaimynų diena. Sudėdę prie bendro stalo visi kartu draugiškai pabendravom, užtraukėm bendras dainas.
2019-06-04
Draugystė tęsiasi 
Miestai partneriai Brno ir Kaunas bendrauja jau virš 20 metų, o draugystė tarp Aleksoto ir Jehnicų seniūnijų užsimezgė 2007 metais. Jau 12 metų kaip keliaujame vieni pas kitus, dalinamės patirtimi, kultūra, bendruomenės telkimu. Šiais metais Aleksoto bendruomenės centro aktyvas bei Aleksoto seniūnijos atstovai vėl buvo pakviesti į Brno.

67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple