Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-04-30
Nevyriausybininkams - skaidrumo filtras 
Šį straipsnį, interviu su NIPC vadovu M. Žaltausku, LVBOS pirmininke R. Kneizevičiene ir SADM vyriausioji patarėja nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių plėtros klausimais Aurelija Olendraite, - perkėlėmė iš naujienų portalo https://www.lzinios.lt.
2019-04-29
Panemunės kapelijų festivalis 
Balandžio 28 d. nugriaudėjo, nuskambėjo per Panemunę Atvelykio kapelų šventė ,,Už žalio žalio šilo". Visos kapelos: ,Alksnė, Smilga, Šlamutis - buvo šaunios, toliau stebina ,,Dūzguonėlis", tobulėjantys ne dienom, bet valandom.
2019-04-29
LVBOS ataskaitinis rinkiminis susirinkimas 
Balandžio 25 d. Kaune įvyko Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos ataskaitinis rinkiminis posėdis. Posėdyje dalyvavo sąjungos nariai, išskyrus Šiaulių apskrities bendruomenių konfederacijos pirmininką bei LVBOS tarybos nariai.
2019-04-25
Ataskaitinis asociacijos posėdis 
Balandžio 24 dieną į ataskaitinį susirinkimą kaip niekad gausiai į naują biurą susirinko Kauno bendruomenių centrų asociacijos nariai. Dalinomės įspūdžiais, džiaugėmės nauju erdvesniu biuru, kuriame gali sutilpti jau žymiai daugiau žmonių.
2019-04-23
Narsiečių bendruomenės ataskaitinis 
Balandžio mėn. mūsų bendruomenių centruose vyksta ataskaitiniai susirinkimai, kuriuose patvirtinamos vadovų ataskaitos, metinės finansinės ir veiklos ataskaitos, nubrėžiami metų planai. Ne visi nariai pateikia mums informaciją, stengiamės viešinti tuos, kurie ją pateikia. Balandžio 8 d. ataskaitinis susirinkimas įvyko naujos KBCA narės - Narsiečių bendruomenėje.
2019-04-23
Narsiečių bendruomenė kviečia į talką 
Asociacija Narsiečių bendruomenė antrus metus iš eilės jungiasi prie akcijos Darom ir kviečia tai padaryti visus Narsiečių gyventojus! Balandžio 27 d., 10 val. visi renkamės prie Liepų alėjoje esančio tvenkinuko, nuo ten link Garliavos pl. eisime visi drauge ir surinksime visas šiukšles..
2019-04-23
Europos Kultūros sostinės forumas "Žmogiškasis faktorius" 
Pažvelkime į kultūrą iš politikos pusės. Kada kultūra yra „tiltų tiesėja“? Kada ji tampa atgrasia propagandos priemone? Kaip džiazas susijęs su diplomatija? Sužinokite skirtingus Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ar Prancūzijos požiūrius į kultūros diplomatiją ir susipažinkite su konkrečiais jos įgyvendinimo pavyzdžiais.
2019-04-23
SADM paskelbė Bendruomenių stirprinimo programos aprašą 
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pagaliau paskelbė Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo 2019 m. aprašo pakeitimo patvirtinimą ir aprašą
2019-04-19
Sveikiname su artėjančiomis šv. Velykomis 
Bundančiai gamtai paskelbus šios gražios pavasario šventės atėjimą atgimkime tauresniems troškimams ir ketinimams, nepamirškime dalinti žmonėms gerumo, šypsenų ir meilės. Mūsų širdys lai prisipildys gaivaus pavasariško džiaugsmo ir vidinės darnos, o namus apgaubs ramybė ir viltis. Sveikiname vius Kauno bendruomenių centrus su artėjančiomis šv. Velykomis!
2019-04-19
Sargėnų ir Vytėnų BC išrinko naują pirmininkę 
Balandžio 17 d. Sargėnų ir Vytėnų BC įvyko ataskaitinis rinkiminis susirinkimas, kuriame buvo pateikta ir patvirtinta metinė finansinė ataskaita (pateikė buhalterė Regina Smailienė). Metinė veiklos ataskaita nebuvo pateikta.

70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple