Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-04-19
Vasaros vaikų stovykla Vilijampolėje kviečia registruotis 
Nors Iniciatyvos Kaunui programa šiais metais labai apribojo bendruomenių centrų iniciatyvų finansavimą, atrodo, kad atmesti vaikų užimtumo stovyklų organizavimo paraiškas neišdrįso ir skyrė dalinius finansavimus. Vilijampolės BC "Veršva" pateikė tokį projektą.
2019-04-15
Talkos Romainiuose ir Dainavoje 
Šiemet Romainių bendruomenės centras švarinimosi pušyne talką organizavo balandžio 13 d.
Talkoje dalyvavo gausus būrys bendruomenės narių. Išvalyta Maximos ir transformatorinės teritorijos. Romainių bendruomenės centras dėkoja talkininkams, Šilainių seniūnui už nuolatinį dėmesį, "Kauno Švarai" už atsakingumą ir rėmėjams Algirdui ir Sandrai.
2019-04-15
KPBC "Dainava" susitiko su Kultūros ministru 
Pilietinės bendruomenės centro "Dainava" pirmininkė Jolanta Kaminskienė balandžio 11 d. kartu su Seimo nariu Lauru Stacevičiumi susitiko su Kultūros ministru M. Kvietkausku dėl Bernardo Brazdžionio namelio Kaune išsaugojimo.
2019-04-12
Susitikimas su Fluxus Labas koordinatorėmis 
Balandžio 11 dieną naujame KBCA biure Aleksote, susitiko KBCA ir Fluxus Labas atstovai.
Šis susitikimas - tai tąsa ankstesniųjų susitikimų ir sutarimo, kad susitikimai vyks reguliariai ir juose aptarsime, kaip galima būtų skatinti mūsų bendruomenes dalyvauti Kauas kultūros sostinė renginiuos, skatinti bendruomeninį judėjimą.
2019-04-12
Kviečiame dalyvauti "Fluxus kiemas" programoje 
„Kaunas 2022“ bendruomenių programa „Visi kaip vienas“ skelbia atvirą kvietimą aktyvioms Kauno miesto ir Kauno rajono kiemų bendruomenėms. Jeigu jūsų kiemą supa daugiabučiai ar privatūs namai, jei norite šią erdvę transformuoti į vietą, kurioje kaimynai gali drauge leisti laiką drauge ir kūrybiškai spręsti iššūkius – dalyvaukite naujoje, atradimų kupinoje „Fluxus kiemas“ programoje!

2019-04-11
Azerbaidžianiečių vizitas 
Šią savaitę Lietuvoje lankosi grupė iš 13 jaunimo darbuotojų iš Azerbaidžano, kuri atvykusi pagal ERASMUS + programos projektą "Jaunimo darbo, verslumo bei bendruomenės resursų centro plėtra" (projekto Nr. 2018-2463/027-001) projektą. Projektą koordinuoja Azerbaidžano jaunimo sąjunga "Kelias į ateitį". Mokymosi vizitą organizuoja projekto partneris Lietuvoje - Socialinių inovacijų fondas.
2019-04-09
Dalyvavimas Kauno Ąžuolyno Gamtotvarkos plano komisijoje 
Organizacija Lietuvos gamtos fondas pakvietė KBCA atstovą dalyvauti komisijos veikloje, atliekant Kauno ąžuolyno medžių apžiūrą ir numatant konkrečių medžių būklės gerinimo darbus. Apžiūra planuojama š. m. gegužės – birželio mėn.
2019-04-08
Petrašiūnų BC 5-asis Humoro festivalis 
Balandžio 6 d. Petrašiūnų bendruomenės centras Kauno Statybos ir paslaugų mokymo centre organizavo jau 5-ąjį Humoro šou., kuriame dalyvavo visas būrys ansamblių iš Petrašiūnų, Žaliakalnio-Eigulių BC, Eigulių BC, Šilainių ir Panemunės.
2019-04-05
Ataskaitinis KBCA susirinkimas 
Balandžio 24 d. 17 val. adersu Veiverių g. 151-201 (Aleksotas) įvyks Kauno bendruomenių centrų asociacijos ataskaitinis susirinkimas.
Dienotvarkė:
1. KBCA tarybos pirmininko metinė ataskaita
2. Metinės finansinės ataskaitos tvirtinimas
3. Kiti klausimai.
Asociacijos narių dalyvavimas privalomas.
2019-04-02
Pristatyta knyga apie Lampėdžių istoriją 
Šeštadienio popietę, kovo 30 d., istorinėjė Kauno prezidentūroje pagaliau įvyko ilgai lauktas knygos apie Lampėdžius pristatymas. Kaip sausakimšoje prezidentūroje knygą pristatęs profesorius E. Aleksandravičius pasakė, "tai mažas mikroregiono istorijos šedevras, apimantis ne vien gyvenvietę mylinčių žmonių istorijas, bet pagrįstų tikrais istoriniais įrodymais, gausių faktų apie Lampėdžius rinkinys".

71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple