Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2024-01-24
BC "Girstupio slėnis" projekto veiklos ataskaita 
Skelbiame SADM priemonės „STIPRINTI BENDRUOMENINĘ VEIKLĄ SAVIVALDYBĖSE 2023 m.“ įgyvendinimo, įgyvendinant bandomąjį modelį, Kauno bendruomenės centro "Girstupio slėnis" projekto "Čia mano namai" projekto įvykdymo ataskaitą. Panašias kitų savo narių - bendruomenių centrų, ataskaitas, bendruomenių centrų pateiktas viešinti, viešins ir Kauno bendruomenių centrų asociacija.
2024-01-22
Bendruomeninių organizacijų įgyvendintų projektų rezultatų pristatymai 
Visą sausio mėnesį pilotinėse savivaldybėse vyks projekto vykdytojų veiklų įgyvendinimo rezultatų pristatymai. Nėra nei vieno projekto, kuriame nebūtų numatytas informavimas apie suteiktą finansavimą, t. y. projekto viešinimas. Ne išimtis ir projektai finansuojami iš LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Tačiau svarbu atsiminti, kad projekto viešinimas – pirmiausia nauda organizacijai, o tik paskui – formalumas.


2024-01-22
Lampėdžių BC apsilankė žibintų festivalyje 
Lampėdžių bendruomenės centro nariai sausio 19 d. vakarą apsilankė Žibintų ir Šviesų festivalyje "Mėnulio takais" Rumšiškėse. Buvo puiki galimybė kartu praeiti taku, kur beribėje erdvėje sklando amžinybė, ir tik nakties sergėtojas - Mėnulis - atveria vartus į stebuklingą ir paslaptingą nuotykį.
2024-01-22
Pradedančiųjų tapytojų pirmųjų darbų "Atradimai" pristatymas  
Tapybos kursuose, kurios organizavo Kauno Šilainių bendruomenės centras 2023 m., vykdydamas projektą "Bendrystės galia", finansuotą LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos dalyvavo 11 Šilainių bendruomenės narių.
2024-01-04
URM kviečia NVO teikti paraiškas  
Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija kviečia nevyriausybines organizacijas teikti paraiškas pagal patvirtintas 2024 metų prioritetines temas.
Kvietimas teikti projektus skelbiamas vadovaujantis Nevyriausybinių organizacijų veiklos projektų, kuriuos įgyvendinant tikslinga dalyvauti Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijai, atrankos nuostatais, patvirtintais Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministro 2022 m. vasario 14 d. įsakymu Nr. V-43.
2024-01-03
Kviečiame į dailės parodą Šilainiuose 
Sausio 6 d. 11 val. Kauno Šilainių bendruomenės centras kviečia visus į pirmąjį šių metų susitikimą- pristatymą "ATRADIMAI". Bus pristatyta KŠBC pradedančiųjų tapytojų, lankiusių Tapybos kursus, pirmuosius darbus. Kūrybinė vadovė, dailininkė Rasina Druseikė.
2023-12-30
Naujametinis sveikinimas Kauno bendruomenių centrams 
Neįmanoma likus kelioms valandoms iki Naujų Metų negalvoti apie tai, ką nuveikėme šiemet ir ką norėsime veikti kitais metais. Ko nebenorime ir ką planuosime. Esame dėkingi už praėjusius metus ir bendruomeniečių darbus, mūsų susitelkimą ir stiprybes siekiant užsibrėžtų tikslų ir įgyvendinant sumanymus. Linkime visiems kauniečiams ir bendruomenių organizacijoms laimingų Naujųjų Metų. KBCA taryba.
2023-12-23
Kalėdinis KBCA narių vakaras 
Gruodžio 18 d. Kauno bendruomenių centrų asociacija, jungianti 25 bendruomenių centrus ir kuriai nuo įsikūrimo 2004 metais vadovauja Ramūnas Navickas, kasmet renkasi kartu palydėti senus metus, aptarti kitų metų veiklas. Šiais metais susitikimas vyko neseniai įsikūrusioje bendruomeninėje organizacijoje "Panemunės kinas".
2023-12-12
Domeikavos ir Sargėnų bendruomenių pasipriešinimas pusiaukelės namams 
Sekmadienį, gruodžio 11 d., Domeikavoje (Kauno raj.) į protestą prieš pusiaukelės namus – atviro tipo įkalinimo įstaigą – susirinko šimtai bendruomenės narių. Renginio organizatoriai pareiškė, jog Teisingumo ministerija skleidžia neteisingą žinią, neva dėl pusiaukelės namų projekto Domeikavoje susitarta su bendruomene ir patikino, jog kovos prieš jį visomis teisinėmis priemonėmis, nesvarbu kiek lėšų ir pastangų tam prireiks.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple