Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-10-04
Šilainių BC patyriminė sveikatingumo stovykla 
Rugsėjo 29-spalio 1 dienomis Kauno Šilainių bendruomenės centras organizavo patyriminę sveikatingumo stovyklą. Trijų dienų stovykla 30 dalyvių su nakvyne ir paskaitomis-praktikomis jaukioje L. ir S. Sadauskų sodyboje, Antalkių km., Kauno raj. pralėkė akimirksniu. Piešėme, kūrėme, kalbėjomės, dalinomės, mokėmės, bandėme ir daug juokėmės.
2023-09-28
Senjorų mėnesio renginiai Kauno mieste 
Spalis - Senjorų mėnuo. Kauno miesto savivaldybė skelbia labai intensyvią mėnesio renginių grafiką. Visą spalį garbaus amžiaus kauniečiai raginami dalyvauti jiems skirtuose nemokamuose renginiuose – nuo šventinio koncerto Rotušės aikštėje iki futbolo rungtynių Dariaus ir Girėno stadione.
2023-09-28
Aleksotiškių išvyka į Šiaurės Lietuvą 
Aleksoto bendruomenės centro aktyvas leidosi rugsėjo 23-24 dienomis į gerosios patirties sklaidos kelionę po ŠiaurėsLietuvą. Aplankėme vieną aktyviausių Biržų krašto bendruomeninių organizacijų – Pačeriaukštės bendruomenę. Bendruomenės pirmininkė Edita Čepokienė pasitiko mus Biržų Astravo dvare su be galo gardžia moliūgiene. Pasistiprinę leidomės paskui Editą, kuri puikiai pravedė ekskursiją po Biržus ir Biržų kraštą.
2023-09-28
Lampėdžių dviračių turnyras 
Sekmadienį, rugsėjo 24 d., lampėdiškiai ir gausus būrys miesto svečių rinkosi išbandyti jėgas vaikų ir tėvelių orientacinėse dviračių varžybos ( apie jas skėlbėme ir mūsų tinklapyje). Geras oras ir gera nuotaika subūrė ypač gausų būrį dveiratininkų - šeimų, jaunimo ir senjorų.Jau tradiciniu tampančiame, turnyre dalyvavo net 17 skambiai pasivadinusių dviratininkų komandų:
2023-09-28
Romainių paplūdimio tinklininkai uždarė ilgą ir gražų vasaros sezoną 
Rugsėjo 23 d., praėjusį šeštadienį, Romainių paplūdimio tinklininkai uždarė ilgą ir gražų vasaros sezoną... Smagu, kad Romainiai jau daugelį metu puoselėja ir aktyvina paplūdimio tinklinį ne tik Romainiuose, bet ir Kaune. Varžybas organizavo paplūdimo tinklinio treneris Juozas Palevičius ir Romanių bendruomenės centro aktyvas.
2023-09-28
Vokietijos ambasados kvietimas 
Jau aštuntus metus drauge su partneriais sėkmingai vykdome atsparumo iniciatyvą pagal 2015 m. Lietuvos ir Vokietijos užsienio reikalų ministrų bendrą veiksmų planą. Ir 2024 m. remsime projektus žiniasklaidos, viešųjų ryšių ir pilietinės visuomenės stiprinimo bei švietimo srityse, kurių turinys būtų orientuotas į šias konkrečias temas. Siųskite mums savo projektų pasiūlymus (iki 2 psl.) bei preliminarų projekto išlaidų planą (1 psl.) iki spalio 15 d. el. paštu pr-100@wiln.diplo.de su nuoroda „Resilienz (atsparumas)“.
2023-09-28
Kauno bendruomenių išvyka į Kačerginę laivu „Kaunas“ 
Ketvirtąjį rugsėjo sekmadienį (šiemet - tai rugsėjo 24 d.) yra švenčiama Pasaulinė upių diena (šiais metais – rugsėjo 24-oji), kuria atkreipiamas dėmesys į mūsų turimus vandens resursus bei upių kelius. Šią dieną Kauno bendruomenės į susitikimus Kauno rajone keliavo Nemuno upe laivu „Kaunas“, Kačerginėje susitiko su vietos bendruomenės, seniūnijos, kultūros atstovais, vietos kūrybininkais. Išvyka buvo skirta pasidalinti gerąja patirtimi, užmegzti bendradarbiavimą, stiprinti esamus ryšius su kitomis Kauno miesto bei Kauno rajono bendruomeninėmis organizacijomis.
2023-09-28
Vilijampolės BC "Veršva" rudeniniai užsiėmimai 
Saulėtą rudens popietę Vilijampolės BC "Veršva" aktyviosios narės pakvietė senjoras susirinkti padegustuoti glotnučių ir kokteiliukų iš rudens gėrybių. Nuotaika puiki, pasigaminti kokteiliai buvo labai skanūs ir sveiki. Senjorų popietį vyko rugsėjo 21 d. Vilijampolės "Šaltinio" bibliotekoje.
2023-09-28
Kvietimas į edukacija M. K. Čiurlionio muziejuje 
M. K. Čiurlionio muziejus kviečia į EDUKACINIUS UŽSIĖMIMUS „KRAITINIŲ SKRYNIŲ TAPYBA“, kurie vyks A. ir P. Galaunių namuose-muziejuje, Vydūno al. 2, Kaune,rugsėjo 29 ir 30 d. 15 val. Kviečiame į edukacinį užsiėmimą „Kraitinių skrynių tapyba“ Monikos Gineikienės parodoje „Žydintys sugrįžimai“. Renginio metu susipažinsite su dailininkės darbuose atsispindinčiais kraitinių skrynių piešiniais ir jų ypatumais, o vėliau ir patys galėsite juos kurti ir tapyti!

2023-09-19
Kvietimas į diskusiją „Europos priešpiečiai“ Kaune 
Rūpimų klausimų ir iššūkių turi kiekvienas. Vieni jų aktualūs miestui, regionui, kiti – visai šaliai ir žemynui. Kviečiame apie juos pasikalbėti su Europos Parlamento nariu ir LR Seimo nariu. Dešimt miestų, dešimt datų, dešimt svarbių, aktualių, vertingų diskusijų - "Europos priešpiečiuose". Europos Parlamento biuras Lietuvoje tęsia renginių ciklą, kurio metu kviečiame diskutuoti apie tai, kas jums labiausiai rūpi, sukokiais iššūkiais susiduriate ir ką dėl to daro Europos Parlamentas bei LR Seimas.


5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple