Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-11-20
KALĖDINIŲ VAINIKŲ DIRBTUVES 
Kauno bendruomenės centras Kinas. "Panemunė" kviečiaregistruotis į KALĖDINIŲ VAINIKŲ DIRBTUVES lapkričio 26 d. 13.00 val.!
Renginio metu išlaisvinsime savo kūrybiškumą, kursime pačius gražiausius ir jaukiausius vainikus, o taip pat turėsime galimybę pabendrauti vieni su kitais! Vainiko kūrybai reikalingomis priemonėmis pasirūpinsime mes, tačiau jeigu turite medžiagos, kurią norėtumėte įdėti į savo vainiką, galite pasiimti kartu.
2023-11-20
SADM skelbia Nevyriausybinių organizacijų (NVO) institucinio stiprinimo projektų atrankos 2024 metų konkursus 
Skelbiami Nevyriausybinių organizacijų (NVO) institucinio stiprinimo projektų atrankos 2024 metų konkursai.
Konkursų tikslas – stiprinti NVO sektorių, konkurso būdu finansuojant NVO institucinio stiprinimo projektus.
Lygiagrečiai vyksta du NVO institucinio stiprinimo projektų atrankos konkursai, kurie skiriasi projektų atrankos procedūromis bei vienam projektui galima skirti suma. Kiekviena NVO turi pasirinkti ir paraišką gali pateikti tik viename iš dviejų konkursų. Konkursų sąlygos ir skirtumai pateikiami lentelėje toliau tekste.
2023-11-19
Kaunėnų bendruomenės Romansų vakaras Parko bibliotekoje  
2023 metų lapkričio mėn. 17 dienos popietę nuotaikingai nusiteikę Eigulių seniūnijos gyventojai, bibliotekos lankytojai, Kauno miesto įvairių bendruomeniųcentrų asociacijų nariai rinkosi į Kauno m. V. Kudirkos viešosios bibliotekos Parko padalinio salę. Renginį-koncertą „Romansų vakaras“ organizavo Kaunėnų bendruomenė, vadovaujama Antano Visockio ir V. Kudirkos viešosios bibliotekos Parko padalinio kolektyvas.
2023-11-19
Vilijampolės bendruomenės centro "Veršva" 20-metis 
Lapkričio 16 d. Vilijampolės bendruomenės centras "Veršva" skambiai pažymėjo savo veiklos dvidešimtmetį. UAB "Pirmo žingsnio" salėje gausiai susirinko ne tik bendruomenės centro nariai, bet ir svečiai iš kitų bendruomenės centrų, vilijampoliečiai.
2023-11-16
NACIONALINIS NVO FORUMAS VYKS GRUODŽIO 7 D. 
Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras (NIPC) maloniai kviečia Lietuvos nevyriausybinių organizacijų (NVO) atstovus, valstybės institucijų atstovus, merus, savivaldybių tarybų ir administracijų atstovus bei aktyvius piliečius, besidominčius NVO reikalais, dalyvauti kasmetiniame nacionaliniame NVO forume, kuris vyks 2023 m. gruodžio 7 dieną (ketvirtadienį) nuo 13:00 iki 17:00 val. nuotoliniu būdu.
2023-11-13
„Kauno krantinių atgimimas“ organizatorių susitikimas su miestiečiais 
Penktadienį (lapkričio 10 d.) Žemųjų Šančių bendruomenės paskatinimu (rugsėjį organizuota protesto akcija dėl gyventojų teisės dalyvauti miestui reikšmingų sprendimų priėmime) vyko projekto „Kauno krantinių atgimimas“ organizatorių susitikimas su miestiečiais. Pristatyta projekto metu atlikta Nemuno, Neries ir Nevėžio pakrančių analizė, pakrančių vystymo scenarijai, pakviesti aptarti klausimus:
2023-11-09
Forumas bendruomeninės veiklos klausimais 
Lapkričio 8 d. Kauno m. savivaldybes V. Kudirkos viesoji bibliotekos Girstupio bibliotekoje įvyko forumas "Bendruomeninės veiklos problemos ir galimi jų sprendimo būdai". Forumą savo nariams organizavo bendruomenės centras "Girstupio slėnis", o pagrindinį pranešimą skaitė KBCA tarybos pirmininkas prof. Ramūnas Navickas.
2023-11-06
Retro disko - vėsaus sezono atidarymo  
Kauno bendruomenės centras "KINAS. Panemunė" kviečia šaltajį sezoną renkamės praleisti šiltai ir džiaugsmingai. Atvirų durų diena susipažinti su pasipildžiusia komanda, renginių repertuaru, paslaugom ir kakavos muziejaus mini kampeliu, kur galėsite įsigyti tikros kakavos iš Venesuelos, Peru, Santome, paragauti tikrų kakavos pupelių, sušildyti savo kūną ir sielą.
2023-11-06
PALEMONO BC KALĖDINES DIRBTUVĖS 
Artėjant vienai iš gražiausių žiemos švenčių – Šv. Kalėdoms, Palemono bendruomenės centro nariai kviečia į KALĖDINES DIRBTUVES. Jų metu gaminsime eglutes ir nykštukus, kurie šventiniu laikotarpiu papuoš įvairias Palemono vietas.
2023-11-06
Kviečiame Savanorių dieną švęsti kartu!  
Gruodžio 4 d. Socialinės apsaugos ir darbo ministerija bei VšĮ “SAVA Visiems” Sava platforma kviečia į šventinį renginį - diskusiją ir apdovanojimus, skirtus savanorių dienos minėjimui.
JAU GALITE NOMINUOTI kandidatus metų savanorių apdovanojimams!
Nominacijos anketa yra čia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuYObNBd58-fSV6tl2Yd0ciP0HNFq160qeYMDJncGYzNA5Jw/viewform

2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple