Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-11-16
NACIONALINIS NVO FORUMAS VYKS GRUODŽIO 7 D. 
Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras (NIPC) maloniai kviečia Lietuvos nevyriausybinių organizacijų (NVO) atstovus, valstybės institucijų atstovus, merus, savivaldybių tarybų ir administracijų atstovus bei aktyvius piliečius, besidominčius NVO reikalais, dalyvauti kasmetiniame nacionaliniame NVO forume, kuris vyks 2023 m. gruodžio 7 dieną (ketvirtadienį) nuo 13:00 iki 17:00 val. nuotoliniu būdu.
2023-11-13
„Kauno krantinių atgimimas“ organizatorių susitikimas su miestiečiais 
Penktadienį (lapkričio 10 d.) Žemųjų Šančių bendruomenės paskatinimu (rugsėjį organizuota protesto akcija dėl gyventojų teisės dalyvauti miestui reikšmingų sprendimų priėmime) vyko projekto „Kauno krantinių atgimimas“ organizatorių susitikimas su miestiečiais. Pristatyta projekto metu atlikta Nemuno, Neries ir Nevėžio pakrančių analizė, pakrančių vystymo scenarijai, pakviesti aptarti klausimus:
2023-11-09
Forumas bendruomeninės veiklos klausimais 
Lapkričio 8 d. Kauno m. savivaldybes V. Kudirkos viesoji bibliotekos Girstupio bibliotekoje įvyko forumas "Bendruomeninės veiklos problemos ir galimi jų sprendimo būdai". Forumą savo nariams organizavo bendruomenės centras "Girstupio slėnis", o pagrindinį pranešimą skaitė KBCA tarybos pirmininkas prof. Ramūnas Navickas.
2023-11-06
Retro disko - vėsaus sezono atidarymo  
Kauno bendruomenės centras "KINAS. Panemunė" kviečia šaltajį sezoną renkamės praleisti šiltai ir džiaugsmingai. Atvirų durų diena susipažinti su pasipildžiusia komanda, renginių repertuaru, paslaugom ir kakavos muziejaus mini kampeliu, kur galėsite įsigyti tikros kakavos iš Venesuelos, Peru, Santome, paragauti tikrų kakavos pupelių, sušildyti savo kūną ir sielą.
2023-11-06
PALEMONO BC KALĖDINES DIRBTUVĖS 
Artėjant vienai iš gražiausių žiemos švenčių – Šv. Kalėdoms, Palemono bendruomenės centro nariai kviečia į KALĖDINES DIRBTUVES. Jų metu gaminsime eglutes ir nykštukus, kurie šventiniu laikotarpiu papuoš įvairias Palemono vietas.
2023-11-06
Kviečiame Savanorių dieną švęsti kartu!  
Gruodžio 4 d. Socialinės apsaugos ir darbo ministerija bei VšĮ “SAVA Visiems” Sava platforma kviečia į šventinį renginį - diskusiją ir apdovanojimus, skirtus savanorių dienos minėjimui.
JAU GALITE NOMINUOTI kandidatus metų savanorių apdovanojimams!
Nominacijos anketa yra čia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuYObNBd58-fSV6tl2Yd0ciP0HNFq160qeYMDJncGYzNA5Jw/viewform
2023-11-06
Šilainių bendruomenės centro išvyka į Suvalkiją 
Grupė Kauno Šilainių bendruomenės centro narių lapkričio 4 d. rytą vyko į susitikimą su Valavičių kaimo bendruomene ir tuo pačiu pasigrožėti rudeninė Suvalkija. Rytą pradėjome viename iš gražiausių dvarų - Suvalkijos kultūros centro Paežerių dvare. Vaikščiojome po menes, klausėmės iškalbingo gido istorijų, grožėjomės dvaro vidaus autentika ir aplinka.
2023-11-06
Vilijampolės bendruomenės centro jubiliejus 
Laikas nenumaldomai lekia .. jau 20 metų, kai Vilijampolės bendruomenės centras "Veršva" veikia. Bendruomenės centras kviečia kartu paminėti sukaktį, pasidžiaugti nuveiktais darbais, bendryste, pasvajoti apie ateitį. Vilijampoliečių jubiliejinė šventė vyks lapkrięio 16 d., 16 val., UAB "Pirmas žingsnis" patalpose (Raudondvario pl. 150).
2023-10-27
Registrų centras atveria duomenis apie savanorystę 
Šiais metais nevyriausybinės organizacijos (NVO) rengdamos metines veiklos ataskaitas už praėjusius metus pirmą kartą galėjo pateikti duomenis apie kiekvienos organizacijos savanorių bei savanoriškų veiklos valandų skaičių. Registrų centras skelbia, kad analizuojant ataskaitas už 2022 metus, galima matyti, kad bendras ataskaitas pateikusiose organizacijose dirbusių savanorių skaičius yra beveik 120 tūkstančių..
2023-10-27
Sveikiname Žemųjų Šančių bendruomenę! 
Sveikiname Žemųjų Šančių bendruomenę!
Kultūros politikos naujiena: pirmą kartą tarp dviejų architektūros grandų į vieną gretą stojo bendruomenės asociacija Žemųjų Šančių bendruomenė, kuri lygiomis teisėmis dalyvaus atrankoje atstovauti Lietuvą Venecijos architektūros bienalėje.
Lietuvos kultūros taryba baigė Nacionalinio paviljono Venecijos architektūros bienalėje konkursui pateiktų paraiškų administracinę patikrą. Ekspertams vertinti bus perduotos 3 organizacijų paraiškos.

2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple