Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-12-30
Naujametinis sveikinimas Kauno bendruomenių centrams 
Neįmanoma likus kelioms valandoms iki Naujų Metų negalvoti apie tai, ką nuveikėme šiemet ir ką norėsime veikti kitais metais. Ko nebenorime ir ką planuosime. Esame dėkingi už praėjusius metus ir bendruomeniečių darbus, mūsų susitelkimą ir stiprybes siekiant užsibrėžtų tikslų ir įgyvendinant sumanymus. Linkime visiems kauniečiams ir bendruomenių organizacijoms laimingų Naujųjų Metų. KBCA taryba.
2023-12-23
Kalėdinis KBCA narių vakaras 
Gruodžio 18 d. Kauno bendruomenių centrų asociacija, jungianti 25 bendruomenių centrus ir kuriai nuo įsikūrimo 2004 metais vadovauja Ramūnas Navickas, kasmet renkasi kartu palydėti senus metus, aptarti kitų metų veiklas. Šiais metais susitikimas vyko neseniai įsikūrusioje bendruomeninėje organizacijoje "Panemunės kinas".
2023-12-12
Domeikavos ir Sargėnų bendruomenių pasipriešinimas pusiaukelės namams 
Sekmadienį, gruodžio 11 d., Domeikavoje (Kauno raj.) į protestą prieš pusiaukelės namus – atviro tipo įkalinimo įstaigą – susirinko šimtai bendruomenės narių. Renginio organizatoriai pareiškė, jog Teisingumo ministerija skleidžia neteisingą žinią, neva dėl pusiaukelės namų projekto Domeikavoje susitarta su bendruomene ir patikino, jog kovos prieš jį visomis teisinėmis priemonėmis, nesvarbu kiek lėšų ir pastangų tam prireiks.
2023-12-12
Gruodžio 15 d. „Kauno krantinių atgimimas“ galutinės ataskaitos pristatymas 
Šį penktadienį, gruodžio 15 d. 15 val. Kauno architektų namuose, Vilniaus g. 22-1A bus pristatyta Kauno architektūros ir urbanistikos ekspertų tarybos projekto „Kauno krantinių atgimimas“ galutinė ataskaita ir atidaryta paroda. Atvira visiems. Ateikite!
2023-12-12
Apklausa dėl perkančiųjų organizacijų statuso 
Pastaruoju metu Nacionalinė NVO koalicija sulaukia vis daugiau narių užklausų dėl neaiškaus perkančiųjų/neperkančiųjų organizacijų (PO/NPO) statuso kriterijų taikymo iš valdžios institucijų pusės. Neaiškus PO/NPO kriterijų taikymas NVO gali sukelti papildomos administracinės naštos bei užkirsti kelią dalyvauti įvairiuose projektuose
2023-12-08
Krašto apsaugos ministerija kviečia nevyriausybines organizacijas teikti paraiškas dėl projektų finansavimo 
Krašto apsaugos ministerija kviečia nevyriausybines organizacijas savo veikla prisidėti prie krašto apsaugos stiprinimo ir teikti paraiškas savo veiklos Nevyriausybinių organizacijų paraiškos dėl projektų finansavimo priimamos iki 2024 m. sausio 25 dienos. Komisija vertins paraiškas ir geriausioms iš jų bus skirtas dalinis finansavimas programų finansavimui gauti. Nustatytos keturios prioritetinės 2024 metų projektų temos.
2023-12-08
Kviečia Eigulių-Žaliakalnio bendruomenės centras  
Kauno Eigulių Žaliakalnio bendruomenės centras gruodžio 15 d., 16 val., kviečia į Adventinį renginį "Mes laukiam Kalėdų kartu". Renginys vyks A. Žikevičiaus saugaus vaiko mokykloje, Ašigalio g. 23. Šventinėje programoje skambės dainos ir eilės, kvies gausi rankdarbių mugė. Renginyje dalyvaus ansamblis "Monte Pacis", Eigulių-Žaliakalnio BC ansamblis "Smaragdas" ir Romainių moterų ansamblis "Rudenėlis".
2023-12-05
„Upių bendruomenės stiprinimas“ 
Gruodžio 2 d., šeštadienį, Iniciatyva "Švęskime upę" pristatėm projekto „Upių bendruomenės stiprinimas“ kūrybinių dirbtuvių darbų parodą „Upių eskizai“. Panemunės biblioteka buvo pripildyta spalvų, bendruomenių narių, kūrybingų ir veiklių žmonių.
2023-12-05
Renginys skirtas pagerbti savanorius 
Gruodžio 5 d., pasaulyje minima Tarptautinė savanorių diena. Ši diena skirta supažindinti visuomenę su savanorystės galimybėmis ir skatinti žmonių norą įvairiose srityse pasiūlyti savo paslaugas – ir savo šalyje, ir užsienyje. Šios progos išvakarėse vyko padėkos savanoriams renginys.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple