Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-12-05
Sveikiname bendruomeniečius su Savanorių diena 
Šiandien dėkojame visiems mūsų bendruomenių centrų savanoriams, kurie pastaruosius metus kūrė, organizavo ir iniciajavo, kad aplinkiniams būtų gražiau, linksmiau, jaukiau. Ačiū ir visiems kitur savanoriaujantiems. Jūs savo darbu kuriate gražesnę Lietuvą ir saco miestą - Kauną!
2023-12-05
Kauno Šilianių BC projektinė veikla 
Kauno Šilainių bendruomenės centro aktyvas, vykdant projektines (SADM programos "Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2023" projektas "Bendrystės galia") veiklas, spalio - gruodžio mėnesiais organizavo nemažai renginių savo ir Šilainių BC nariams: įvairias edukacijas, išvyką, kursus, koncertus.
2023-12-03
Mažoji Aleksoto olimpiada 
Lapkričio 30 d. Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje gimnazijoje vyko nuotaikingas Aleksoto mikrorajono švietimų įstaigų projektas „Mažoji Aleksoto olimpiada“. Į šventiškai pasipuošusę Prezidento Valdo Adamkaus gimnaziją sugužėjo gausus būrys komandų iš lopšelio - darželio „Boružėlė“, Aleksoto lopšelio - darželio, Kauno Tirkiliškių lopšelio - darželio, Kauno Jurgio Dobkevičiaus progimnazijos, Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos.
2023-12-03
BC "Draugystė" Adventinis vakaras 
Dainavos bendruomenės centras "Draugystė" kviečia į Adventinį vakarą gruodžio 15 d.,
16 val. V. Kudirkos viešosios bibliotekos Girstupio padalinyje. Šventę dovanoja ansamblis "Sūduva", vadovė Teresė Varnagirienė.
2023-11-30
TVARIOS kalėdinės dirbtuvės 
Bendruomenė KINAS "Panemunė" gruodžio 8 d., 18.30 val kviečia.
Ar kada nors teko kurti grožį iš panaudotų daiktų, detalių Mes esame kūrėjai ir tas atsiskleis tvarių dirbtuvių metu.
Rekomenduojame atsivežti tai, kas jau atgyveno, kad galėtume prikelti antram gyvenimui: audinių skiautės, sagos, staltiesės, šniūrai šniūreliai, atraižos, konkorežiai ir t.t.
2023-11-30
Naujai išrinktų šalies seniūnaičių suvažiavimas Panevėžyje 
Lapkričio 28 d. Panevėžyje įvyko Vidaus reikalų ministerijos inicijuotas naujai išrinktų šalies seniūnaičių suvažiavimas. Jame aptarta bendruomenių lyderių svarba, kuriant glaudžius gyventojų bendradarbiavimo ryšius su vietos valdžios institucijomis, taip pat būtinybė stiprinti seniūnaičių vaidmenį.
2023-11-28
Susitikimas su projektų mentoriais 
Nacionalinė nevyriausybinių organizacijų koalicija surengė NVO veiklos skaidrumo, atskaitomybės kompetencijų stiprinimo mokymus Kaune, galerijoje „Balta“. Mokymyose buvo aptartos aktualios NVO temos ir aktualijos, kurias taikome ar turėtume pritaikyti savo projektinėse veiklose.
2023-11-24
Akcija "Panemunės dronai Ukrainai" 
Kauno Panemunės bendruomenė ir KINAS "Panemunė" kviečia 20 km trasos Žygeivius ir Panemunės bendruomenės narius!
Lapkričio 25 d., 12.00 - 15.00 val. jūsų laukia nuostabus susitikimas! Jūsų Žygio maršrute koncertuos karo pabėgėlių ansamblis “Stožary”. Ansamblio nariai dainuos patriotines ukrainiečių dainas ir dalinsis savo liudijimais, savo patirtimis Ukrainoje ir Lietuvoje.
Karo pabėgėlės vaišins Jus ukrainietiškais barščiais, kviesdamos prisidėti prie Ukrainos pergalės.
2023-11-24
Kaunas išrinko seniūnaičius 
Kauniečiai ketveriems metams išsirinko 56 seniūnaičius. Šią savaitę visi jie pasveikinti už pasiryžimą prisidėti prie tolesnio miesto augimo bei būti savotiškais bendruomenių ambasadoriais tarp seniūnijų ir savivaldybės administracijos. Atstovams įteikti Kauno ženkleliai ir seniūnaičių pažymėjimai. Artimiausiu metu planuojama organizuoti mokymus, kad kiekvienas įgautų būtinas kompetencijas naujoms pareigoms eiti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple