Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-11-30
TVARIOS kalėdinės dirbtuvės 
Bendruomenė KINAS "Panemunė" gruodžio 8 d., 18.30 val kviečia.
Ar kada nors teko kurti grožį iš panaudotų daiktų, detalių Mes esame kūrėjai ir tas atsiskleis tvarių dirbtuvių metu.
Rekomenduojame atsivežti tai, kas jau atgyveno, kad galėtume prikelti antram gyvenimui: audinių skiautės, sagos, staltiesės, šniūrai šniūreliai, atraižos, konkorežiai ir t.t.
2023-11-30
Naujai išrinktų šalies seniūnaičių suvažiavimas Panevėžyje 
Lapkričio 28 d. Panevėžyje įvyko Vidaus reikalų ministerijos inicijuotas naujai išrinktų šalies seniūnaičių suvažiavimas. Jame aptarta bendruomenių lyderių svarba, kuriant glaudžius gyventojų bendradarbiavimo ryšius su vietos valdžios institucijomis, taip pat būtinybė stiprinti seniūnaičių vaidmenį.
2023-11-28
Susitikimas su projektų mentoriais 
Nacionalinė nevyriausybinių organizacijų koalicija surengė NVO veiklos skaidrumo, atskaitomybės kompetencijų stiprinimo mokymus Kaune, galerijoje „Balta“. Mokymyose buvo aptartos aktualios NVO temos ir aktualijos, kurias taikome ar turėtume pritaikyti savo projektinėse veiklose.
2023-11-24
Akcija "Panemunės dronai Ukrainai" 
Kauno Panemunės bendruomenė ir KINAS "Panemunė" kviečia 20 km trasos Žygeivius ir Panemunės bendruomenės narius!
Lapkričio 25 d., 12.00 - 15.00 val. jūsų laukia nuostabus susitikimas! Jūsų Žygio maršrute koncertuos karo pabėgėlių ansamblis “Stožary”. Ansamblio nariai dainuos patriotines ukrainiečių dainas ir dalinsis savo liudijimais, savo patirtimis Ukrainoje ir Lietuvoje.
Karo pabėgėlės vaišins Jus ukrainietiškais barščiais, kviesdamos prisidėti prie Ukrainos pergalės.
2023-11-24
Kaunas išrinko seniūnaičius 
Kauniečiai ketveriems metams išsirinko 56 seniūnaičius. Šią savaitę visi jie pasveikinti už pasiryžimą prisidėti prie tolesnio miesto augimo bei būti savotiškais bendruomenių ambasadoriais tarp seniūnijų ir savivaldybės administracijos. Atstovams įteikti Kauno ženkleliai ir seniūnaičių pažymėjimai. Artimiausiu metu planuojama organizuoti mokymus, kad kiekvienas įgautų būtinas kompetencijas naujoms pareigoms eiti.
2023-11-20
KALĖDINIŲ VAINIKŲ DIRBTUVES 
Kauno bendruomenės centras Kinas. "Panemunė" kviečiaregistruotis į KALĖDINIŲ VAINIKŲ DIRBTUVES lapkričio 26 d. 13.00 val.!
Renginio metu išlaisvinsime savo kūrybiškumą, kursime pačius gražiausius ir jaukiausius vainikus, o taip pat turėsime galimybę pabendrauti vieni su kitais! Vainiko kūrybai reikalingomis priemonėmis pasirūpinsime mes, tačiau jeigu turite medžiagos, kurią norėtumėte įdėti į savo vainiką, galite pasiimti kartu.
2023-11-20
SADM skelbia Nevyriausybinių organizacijų (NVO) institucinio stiprinimo projektų atrankos 2024 metų konkursus 
Skelbiami Nevyriausybinių organizacijų (NVO) institucinio stiprinimo projektų atrankos 2024 metų konkursai.
Konkursų tikslas – stiprinti NVO sektorių, konkurso būdu finansuojant NVO institucinio stiprinimo projektus.
Lygiagrečiai vyksta du NVO institucinio stiprinimo projektų atrankos konkursai, kurie skiriasi projektų atrankos procedūromis bei vienam projektui galima skirti suma. Kiekviena NVO turi pasirinkti ir paraišką gali pateikti tik viename iš dviejų konkursų. Konkursų sąlygos ir skirtumai pateikiami lentelėje toliau tekste.
2023-11-19
Kaunėnų bendruomenės Romansų vakaras Parko bibliotekoje  
2023 metų lapkričio mėn. 17 dienos popietę nuotaikingai nusiteikę Eigulių seniūnijos gyventojai, bibliotekos lankytojai, Kauno miesto įvairių bendruomeniųcentrų asociacijų nariai rinkosi į Kauno m. V. Kudirkos viešosios bibliotekos Parko padalinio salę. Renginį-koncertą „Romansų vakaras“ organizavo Kaunėnų bendruomenė, vadovaujama Antano Visockio ir V. Kudirkos viešosios bibliotekos Parko padalinio kolektyvas.
2023-11-19
Vilijampolės bendruomenės centro "Veršva" 20-metis 
Lapkričio 16 d. Vilijampolės bendruomenės centras "Veršva" skambiai pažymėjo savo veiklos dvidešimtmetį. UAB "Pirmo žingsnio" salėje gausiai susirinko ne tik bendruomenės centro nariai, bet ir svečiai iš kitų bendruomenės centrų, vilijampoliečiai.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple