Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2020-11-03
Bendruomenių centrų veiklų grafikai 
Atsinaujino Kauno miesto savivaldybės tinklapis. Jame, kaip ir buvo, talpinama visa aktuali miesto gyventojams informacija, žymiai patogiau išdėstytos nuorodos, lengviau surasti reikiamą informaciją. Atnaujinta ir informacija miesto bendruomenių organizacijoms.
2020-11-03
NVO mokymai lapkričio 5 ir 6 bei 23 ir 26 dienomis 
Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras ir Nacionalinė NVO koalicija kviečia nevyriausybinių organizacijų atstovus registruotis į NVO veiklos skaidrumo, atskaitomybės kompetencijų bei nuotolinio darbo gebėjimų stiprinimo mokymus. Mokymai vyks lapkričio 5, 6 bei lapkričio 23 ir 26 dienomis nuo 9:30 iki 17:00 nuotoliniu būdu Microsoft Teams platformoje.
2020-10-29
Kaip Registrų centre įregistruoti savo organizacijos NVO statusą 
Kad įregistruoti savo organizacijos NVO statusą, prisijunkite prie Registrų centro savitarnos https://www.registrucentras.lt/savitarna/, pasirinkite Juridinių asmenų registrą.
2020-10-29
Nevyriausybinės organizacijos kviečiamos įregistruoti NVO statusą 
Lietuvoje veikiančios nevyriausybinės organizacijos (NVO) jau gali nesunkiai, greitai ir, svarbiausia, nemokamai įregistruoti NVO statusą Registrų centre. Šis statusas leis ne tik lengviau identifikuoti visuomenės labui veikiančias asociacijas, labdaros ir paramos fondus ar viešąsias įstaigas, bet ir turėti tikslesnius duomenis apie šalyje veikiančias nevyriausybines organizacijas ir taip užtikrinti efektyvesnį valstybės politikos formavimą, stiprinant nevyriausybines organizacijas.
2020-10-27
Daugiau dėl COVID-19 nukentėjusių nevyriausybinių organizacijų gali kreiptis pagalbos 
Nuo koronaviruso pandemijos nukentėjusios nevyriausybinės organizacijos gali antrą kartą prašyti valstybės subsidijos, jeigu jų metinės pajamos yra 30 tūkst. eurų ir didesnės, o anksčiau gauta subsidija nesiekia 5 tūkst. eurų.
2020-10-27
Atšaukiami kvietimai į projekto pristatymus Šančiuose ir Panemunėje 
Šančių ir Panemunės seniūnijos bendruomenes ir senjorus informuojame, kad dėl paskelbto Kaune karantino dėl COVID-19 viruso pandemijos, atšaukiami fizinio aktyvumo projekto "Sprotuoja vaikai, sportuoja šeimos, sportuoja visa bendruomenė" pristatymai Šančiuose ir Panemunėje.
2020-10-27
Mūsų bendruomenių centrų veiklos 
Spalio 24 d. Aleksoto bendruomenės centro nariai trečiame forte susitiko su Sąnašos bendruomene, kurios pirmininkas Ovidijus Jurkša surengė ekskursiją po fortą, o Narsiečių bendruomenėje vyko seminaras lyderiams.
2020-10-26
Šilainių BC išvyka į Biržų kraštą 
Ankstyvą šeštadienio, spalio 24 d., rytą 40 šilainiškių ir jiems artimų draugų, klegėdami ir džiugiai nusiteikę, sėdo į autobusą ir pajudėjo link Biržų... Smagu tęsti KŠBC tradiciją- bent kartą metuose- išvykti visai dienai į kelionę po Lietuvą. Biržų krašte aplankytas muziejus "Sėla", pasižvalgyta po Biržus, ilgiausiu tiltu per ežerą pasiektas Astravo dvarą, apeitos karstinės įgriuvos, Karvės ola, grožėtass karstiniais ežerėliais nuo Kirkilų apžvalgos bokšto.
2020-10-25
Fizinio aktyvumo užsiėmimai Panemunės seniūnijoje  
Fizinio aktyvumo senjorams skatinimo projektas "Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė" tęsiasi ir nuo lapkričio mėn. prasidės ir Panemunės seniūnijoje. Užsiėmimai apims daugiafunkcinę mankštą su jogos elementais ir lotynų šokius.
2020-10-25
Fizinio aktyvumo užsiėmimai Šančių seniūnijoje  
Fizinio aktyvumo senjorams skatinimo projektas tęsiasi ir nuo lapkričio mėn. vyks Šančių seniūnijoje. Užsiėmimai apims daugaifunkcinę mankštą su jogos elementais ir lotynų šokius.
Pristatymo renginys jau lapkričio 4 d., 17.30 val.!

37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple