Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2021-03-08
Kviečiame visas bendruomenines organizacijas pasižymėti NVO žyma 
Nuo praėjusių metų spalio šią žymą nemokamai įsiregistravo vos apie 830 skirtingų viešųjų įstaigų, labdaros ir paramos fondų bei asociacijų. O žinant kiek yra NVO - šis skaičius dar yra labai nedidelis. Registrų centro savitarnos sistemoje organizacijos vadovas vos per kelias minutes gali užpildyti ir pateikti prašymą įregistruoti Nevyriausybinės organizacijos žymą.
2021-03-08
„BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2020 – KELIAS Į SĖKMĘ“ 
Mykolo Romerio universitetas ir Socialinės apsaugos ir darbo ministerija bei partneriai VšĮ „Pro Partners“ , Nacionalinė sportininkų asociacija ir informacinis partneris „Savivaldybių žinios“ skelbia respublikinį konkursą vietos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2020 – KELIAS Į SĖKMĘ“
2021-03-04
Dalyvavome akcijoje "Pasveikink Lietuvą" 
Lietuvos ir užsienio lietuvių bendruomenės drauge su LR Seimo nariais Simonu Gentvilu ir Andrium Bagdonu kviečia visus dalyvauti kultūrinėje iniciatyvoje "Pasveikink Lietuvą". Prie jos prisijungė ir Kauno bendruomenių centrų asociacija, kurios nariai vasario 26 d. dalyvavo įrašant sveikinimus šiam renginiui.
2021-02-26
Socialinės politikos mokymai su prof. R. Lazutka 
Nacionalinis skurdo mažinimo organizacijų tinklas kviečia į Socialinės politikos mokymus: "Ilgalaikių išmokų sistemos", veda Romas Lazutka, dėstytojas profesorius.
Mokymai vyks kovo 24 d. 14 - 15.30 val., nuotoliniu būdu: Zoom platformoje.
Prisijungimo nuorodą atsiųsime dieną prieš mokymus.
2021-02-26
LVBOS susitikimas su ministre A. Bilotaite 
Vasario 25 d. įvyko Lietuvos vietso bendruomenių organizacijų sąjungos (LVBOS) tarybos nuotolinis susitikimas su Vidaus reikalų ministre Agne Bilotaite, kuriame dalyvavo VRM viceministrai, vyr.patarėja D. Masaitienė, SADM atstovės A. Olendraitė ir M. Saudargė, NVO koalicijos pirmininkė G. Šavelė.
2021-02-26
Kviečiame registruotis NVO žyma 
Daugėja NVO statusą turinčių nevyriausybinių organizacijų. Nuo praėjusių metų spalio žymą "nevyriausybinė organizacija" įsiregistravo apie 830 skirtingų viešųjų įstaigų, labdaros ir paramos fondų bei asociacijų. Duomenis rasite: www.registrucentras.lt/atviri_duomenys/. Kviečiame mūsų bendruomenių centrus registruotis šiai žymai.

2021-02-23
Seminaras "Aplinka ir sveika gyvensena" 
Medikė onkologė Rasa Jančiauskienė yra Šančių gyventoja ir aktyvi bendruomenės narė, kuriai rūpi ne tik sveika aplinka, bet ir glaudūs socialiniai ryšiai. Rasa pristatys duomenis apie ilgaamžystę, vadinamą Harvardo studiją, kuri teigia, kad svarbiausia sveikam ir laimingam gyvenimui yra socialinė aplinka.
2021-02-19
Kviečiame prisijungti prie akcijos "Darom" 
Pasaulinė aplinkos švarinimo akcija „Darom“ Lietuvoje organizuojama jau daugiau, nei dešimtmetį. Nuo 2008 m. joje kasmet dalyvauja virš 100.000 žmonių, kurie tvarko daugiau nei 5.000 teritorijų.
Mūsų užmojis – tapti pirmąja valstybe pilnai išvaliusia savo teritoriją nuo šiukšlių ir sukūrusia nuolat veikiančią monitoringo sistemą.
2021-02-15
Sveikiname su Vasario 16-ąja 
Vasario 16-osios suteikiama viltis nėra vien tik tušti žodžiai. Tegul ji kaip ir 1918-aisiais žadina kiekvieno širdyje įkvėpimą kurti savo krašto gerovę ne skambiais žodžiais, o gerais ir naudingais darbais.
Ir tik toliau eidami šiuo keliu mes galime išlikti tokie pat stiprūs savo dvasia, vieningi ir nepraradę tikėjimo...
2021-02-15
Bendruomenių akcija "Pasveikink Lietuvą" 
Kviečiame mūsų bendruomenių centrus jungtis prie Pasaulio lietuvių sveikinimo Lietuvai.
Artėjant Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo Kovo 11–osios dienos paminėjimui, Seimo narys S. Gentvilas kartu su savo patarėja Reda Kneizevičiene kviečia kartu surengti vieningą pasaulio lietuvių bendruomenių virtualią akciją "PASVEIKINK LIETUVĄ".

33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple