Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2021-06-20
LVBOS pasirašė bendradarbiavmo sutartį su ŽŪA 
Birželio 17 d. VDU Žemės ūkio akademijoje Lietuvos vietos bndruomenių organizacijų sąjungos pirmininkas prof.Ramūnas Navickas ir ŽŪA kanclerė prof. dr. Astrida Miceikienė, dalyvaujant prof. Vilmai Akočiūnienei pasirašė bendradarbiavimo sutartį.
2021-06-07
Konferencija "Savanorystės reikšmė pandemijos suvaldyme" 
Kviečiame registruotis į konferenciją "Savanorystės reikšmė pandemijos suvaldyme: pamokos ateičiai".
Konferencija vyks Lietuvos Respublikos Seime ir MS Teams platformoje birželio 16 d. 14:00 val.
Planuojama trukmė - 2,5 valandos.

2021-06-04
Microsoft programos nevyriausybinėms organizacijoms 
Technologijų kompanija Microsoft jau ne vienerius metus kai kuriuos savo produktus nevyriausybinėms organizacijoms suteikia nemokamai. Tarp organizacijoms teikiamų įrankių – „Microsoft“ debesijos sprendimai #Azure, #Dynamics365 ir #Microsoft365. Taip pat programų paketas #Office365 bei duomenų valdymo platformos „Power BI Desktop“ ir „Power BI Pro“.
2021-06-04
Kviečiame Kauno bendruomenių organizacijas dalyvauti apklausoje 
Kviečiame Kauno miesto bendruomenines organizacijas dalyvauti apklausoje ir tyrime, kad ištirti esamą Lietuvos vietos bendruomeninių organizacijų (BO) situaciją, išanalizuoti stipriąsias ir silpnąsias BO sritis bei atskleisti jų veiklos galimybes ir poreikius. Šios apklausos duomenys padės tiksliau nustatyti paramos BO kryptis bei priemones, jos pagrindu bus ruošiamos Lietuvos Bendruomenių veiklos plėtros programos gairės.
2021-06-04
Tęsiamas fizinio aktyvumo skatinimo projektas 
Kviečiame Kauno miesto seniūnijų senjorus registruotis į nemokamus mankštos ir šokių užsiėmimus įvairiose Kauno seniūnijose. Pasinaudokite galimybe su trenerių pagalba pradėti šokti ir mankštintis. Užsiėmimai skirti padėti pagerinti Jūsų bendrą savijautą ir linksmai praleisti laiką!
2021-05-26
Kviečiame į mokymus bendruomenėms 
Birželio 2 d. 10 val. VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra („Litfood“) organizuoja praktinį seminarą „Metinių finansinių ataskaitų rengimas ir teikimas“, skirtą kaimo bendruomeninėms organizacijoms, vietos veiklos grupių nariams ir kitiems kaimo plėtros dalyviams.
2021-05-21
Didžiulė Kauno vėliava vidurdienį pakelta Pelėdų kalne 
Gegužės dvidešimtąją tradiciškai minimas Kauno miesto gimtadienis. Jį lydi įvairūs renginiai, inciatyvos, Jų netrūks ir šiemet, nors dėl pandemijos scenarijus – visiškai kitoks. Mintis išsirinkti dieną ir kasmet minėti Kauno miesto gimtadienį kilo ceremonmeisteriui Kęstučiui Ignatavičiui.
2021-05-17
Kviečiame bendruomenių organizacijas į konsultacijas 
Gegužės 20 d. 13 val. VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra („Litfood“) organizuoja konsultacinį nuotolinį renginį „Bendruomeninių organizacijų vidaus dokumentų tvarkymas“, skirtą kaimo bendruomeninėms organizacijoms, vietos veiklos grupių nariams ir kitiems kaimo plėtros dalyviams.
2021-05-17
Pilietinė akcija už žalių Kauno miesto plotų išsaugojimą. 
2021-05-14 Lampėdžių bendruomenė paminėjo pilietinio pasipriešinimo dieną Kaune. Šią dieną, 1972 metais, protestuodamas prieš sovietinę neteisybę Kauno miesto sodelyje apsipylė degalais ir susidegino devyniolikmetis Romas Kalanta. Po to, nepabūgę milicijos represijų į gatves išėjo tūkstančiai kauniečių.
2021-05-10
Palemono istorija - Palemono BC kūrybinis projektas 
Palemono bendruomenės centro aktyvas, ir pirmininkė Rita Agurkienė džiaugiasi savo ilgalaikio kūrybinio projekto "Palemono istorija" rezultatu.Šiam projektui padėjo fotografas Gražvydas Jurgelevičius. Nuo balandžio 23 dienos šis projektas eksponuojamas Palemono gimnazijoje.

30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple