Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2021-12-02
Istorijos atminties valanda, skirta Jonui Karoliui Chodkevičiui 
Lapkričio 26 d. vakarą prie Aleksoto seniūnijos pastato aidėjo patrankų šūviai, buvo keliamos vėliavos, istorinėmis uniformomis vilkintys Aleksoto voltižieriai, Kauno pavieto laisvieji šauliai, sparnuoto husaro uniformą vilkintis Rolandas Prušinskas pradėjo teatralizuotą renginį, skirtą Jonui Karoliui Chodkevičiui – garsiam Abiejų Tautų Respublikos karvedžiui.
2021-12-02
LIteratūriniai vakarai Lampėdžiuose 
Ką tik triukšmingai paminėję savo dvidešimtmetį, Lampėdžių bendruomenės centro nariai, organizuoja įvairius renginius, į kuriuos kviečia įvairius aktorius, atlikėjus, literatūros atstovus. Taip lapkričio 17 d. Lampėdžiuose V. Mačernio poeziją pristatė Kauno valstybinio teatro aktorius P. Venclova.
2021-12-02
Aukštųjų Šančių kalėdinės dirbtuvės 
Mūsų bendruomenių centrai, vydydami SADM priemonės "Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse" projektus, labai aktyviai ruošiasi sutikti šv. Kalėdas. Populiariausios dabar vykstančios dirbtuvės - naujametinių žaisliukų, adventinių vainikų pynimo ir puošimo mokymai. Neatsilieka nuo kitų ir Aukštųjų Šančių bendruomenės centras.
2021-12-02
Panevėžio miesto bendruomenių viešnagė Kaune 
Lapkričio 26 d. Kaune, Aleksote lankėsi Panevėžio miesto Rožyno ir kitų bendruomenių delegacija, kuri susitiko su Kauno bendruomenių centrų asociacijos tarybos pirmininku Ramūnu Navicku, administratore M. Bindokaite ir Aleksoto bendruomenės centro valdybos nare Liukrecija Navickiene.
2021-11-17
Susitikimas su Kauno apskr. savivaldybių bendruomeninių organizacijų tarybomis 
Lapkričio 25 d. 16 val. Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga (LVBOS) kartu su Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga kviečia visus Kauno apskrities savivaldybių bendruomeninių organizacijų tarybas ir savivaldybių skėtines bendruomenių organizacijų asociacijas / sąjungas dalyvauti savivaldybių bendruomeninių organizacijų tarybų atstovų susitikime. Susipažinsime su bendruomeninių organizacijų tarybų (BOT) pirmininkais ir bendruomenių nariais, aptarsime pasiektus veiklos rezultatus, iššūkius ir galimus jų sprendimo būdus.
2021-11-15
Grupinis menų terapijos užsiėmimas ir muzikinio albumo "Virsmas" pristatymas Šilainiuose 
Vykdant Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą, lapkričio 5 d. pavakarę Šilainių moterys susirinko į Meno terapijos užsiėmimą. Užsiėmimą organizavo asociacija Kauno Šilainių bendruomenės centras. Tokių užsiėmimų dar bus 15 užsiėmimų ir vienas grupinis užsiėmimas.
2021-11-15
Knygos pristatymas Aleksote 
Lapkričio 10 d. V. Kudirkos viešosios bibliotekos Aleksoto padalinyje buvo pristatyta naujausia Povilo Ventos Kuprio knyga "Potyriai trys". Sveikiname mūsų bendruomenės centro narį su puikiu kūriniu ir linkime tolimesnės sėkmės! Pristatyme dalyvavo Aleksoto bendruomenės centro nariai, svečiai.
2021-11-15
,,Draugystė gimsta dainose“ 
2021 m. lapričio mėn. 11 d. džiugia nuotaika kauniečiai ir miesto svečiai rinkosi į Kauno m. V. Kudirkos viešosios bibliotekos Parko padalinio salę, kurioje vyko Kaunėnų bendruomenės koncertas ,,Draugystė gimsta dainose“.
2021-10-19
Kviečiame į Lampėdžių BC jubiliejinę šventę 
Lampėdžių bendruomenės centras švenčia savo 20-ties metų įsikūrimo sukaktį. Centras susikūrė 2001 metais ir iki šiol yra vienas aktyviausių ir pilietiškiausių Kauno bendruomeninių centrų. Kartais atrodo, kad savo veikla ir atskiru buvimu centras panašus į vieningą kaimo bendruomenę, kuri susitelkusi, kūrybinga, skatinanti būt, dirbti ir kurti drauge visus gyventojus.
2021-10-05
Kauno miesto savivaldybė skelbia papildomą paraiškų piėmimą 
Kaune skelbiamas papildomas konkursas priemonei „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ Mažiausia vienam projektui galima skirti valstybės biudžeto lėšų suma – 500 Eur, didžiausia – 12 471,93 Eur. Galutinis paraiškų pateikimo terminas yra 2021 m. spalio 13 d. 23:59 val. el.paštu bendruomenes@nisc.lt Plačiau - http://www.3sektorius.lt/.../2021-10-05-kaune-skelbiamas...

26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple