Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2022-03-04
Lietuvos piliečiams naudinga KAM informacija 
Pateikiame dažniausiai Krašto apsaugos ministeriją pasiekiančius visuomenės klausimus ir suderintus atsakymus. 1. Ar Lietuvai gresia pavojus?
Šiuo metu Lietuvai tiesioginio pavojaus nėra. Esame galingiausio karinio aljanso NATO dalis. Šiuo metu NATO ir sąjungininkai stiprina savo pajėgumus Lietuvoje..
2022-03-04
Ką reikia žinoti ir kuo gali prisidėti NVO dėl situacijos Ukrainoje? 
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija koordinuoja NVO darbą dėl Ukrainos – sukurta tarpinstitucinė darbo grupė. Daugiau naudingos informacijos, kuri nuolat atnaujinama https://socmin.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/socialine-integracija/pagalba-ukrainai
2022-03-04
Apklausa apie NVO pagalbą pabėgėliams iš Ukrainos  
APKLAUSA apie NVO pagalbą pabėgėliams iš Ukrainos
Šis klausimynas skirtas nevyriausybinėms organizacijoms, galinčioms suteikti socialinę, psichologinę pagalbą arba švietimo paslaugas nuo karo bėgantiems ukrainiečiams.
2022-03-04
Seminaras mokesčių klausimais NVO sektoriui 
Vasario 23 d. įvyko Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos (LVBOS) organizuotas nuotolinis seminras mokesčių klausimais pelno nesiekiančioms organizacijoms - NVO ir bendruomenių organizacijoms. Seminare aptarti svarbiausi NVO svarbūs mokesčių klausimai,
2022-02-21
Seiminaras „Mokesčių klausimai bendruomenių organizacijoms“ 
Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga (LVBOS) kviečia vietos bendruomenių organizacijų pirmininkus ir buhalterius registruotis ir dalyvauti seminare „2022 metų mokesčių klausimai pelno nesiekiančioms organizacijoms“. LVBOS organizuoja kartu su Valstybine mokesčių inspekcija ir Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija, seminaras vyks nuotoliniu būdu ir yra NEMOKAMAS.
2022-02-21
Mūsų bendruomenės centrai kviečia į Užgavėnes 
Aleksoto bendruomenės centras vasario 27 d. 14 val. kviečia į VDU Botanikos sodą, kuriame linksmai švęs Užgavėnes. Įėjimas į Botanikos sodą - NEMOKAMAS!
Kviečiame!
2022-02-14
Eigulių-Žaliakalnio bendruomenės centro kvietimas 
Vienas iš daugiausiai koncertuojančių mūsų narių ansamblių yra Eigulių-Žaliakalnio centro kolektyvas, vadovaujamas A. Delono. Pirmininkas A. Delonas ir ansambliečiai kviečia bendruomenių narius kartu pabūti Girstupio bibliotekoje, kur vasario 15 d. 16,30 val. vyks koncertas.
2022-02-14
Vasario 16 diena Kauno bendruomenių centruose 
Vasario 16 d. 11 val. Kauno bendruomenių centrų asociacija kviečia savo narius kartu pažymėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventę. Susirinkime Karo muziejaus sodelyje kartu su vaikais ir anūkais, pasipuošę tautine atributika: šalikėliais, segėmis ar kepurėmis, su Lietuvos vėliavėlėmis.
2022-02-09
Kvietimas į konkursą „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2021 – KELIAS Į SĖKMĘ“ 
Mykolo Romerio universitetas, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Švietimo, mokslo ir sporto ministerija bei informacinis partneris „Savivaldybių žinios“ skelbia respublikinį konkursą vietos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2021 – KELIAS Į SĖKMĘ“. Kviečiame paraiškas teikti ir Kauno miesto bendruomenių centrus.
2022-02-09
NVO atstovų susitikimas su Registrų centru 
Vasario 3 d. įvyko pirmasis nevyriausybinių organizacijų atstovų bei Registrų centro atstovų susitikimas "DĖL duomenų apie naudos gavėjus pateikimo į JADIS sistemos posistemį JANGIS". Susitikimo metu Registrų centro atstovai pristatė naujai sukurtą naudos gavėjų posistemį JANGIS, supažindino NVO atstovus su duomenų teikimo etapais bei atsakė į pateiktus organizacijų atstovų klausimus.

23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple