Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2022-06-17
Aleksoto bendruomenės centras kviečia į Jonines 
Aleksoto bendruomenės centras kviečia į tradicines Jonines Aleksoto Marvelės slėnyje. Jos vyks birželio 23 d. 20 val.Koncertuos ansamblis "Svirbė", Jonnines vainikuos meninė instaliacija "Skambantys raštai". Instaliacijos autoriai Aurėja Jucevičiūtė ir Rūta Reutaitė.
Maloniai kviečiame!
2022-06-17
Panemunės bendruomenė kviečia į paskaitą 
Panemunės bendruomenė kviečia visus birželio 22 d. 16 val. išklausyti paskaitos apie "Širdies ligas ir kaip galime sau pagelbėti". Paskaitą skaitys prof. Rimvydas Šlapikas. Paskaita vyks bendruomenės salėje Vaidoto g. 9, Panemunėje. Ši paskaita yra sveikatos mokyklos kurso dalis.
2022-05-12
Kviečiame į NVO forumą 
Kviečiame į forumą „Dalyvaujamoji ir svarstomoji demokratija Lietuvoje“. Kaip ir kasmet demokratinio pasaulio šalyse gegužės mėnesį minima valdžios atvirumo savaitė, kuria siekiama atkreipti dėmesį į valstybės institucijų ir visuomenės dialogo svarbą. Skubėkite registruotis.
2022-05-12
KBCA metinis ataskaitinis susirinkimas 
Gegužės 5 d. įvyko LVBOS narės Kauno bendruomenių centrų asociacijos ataskaitinis rinkiminis susirinkimas. Išklausytos ir patvirtinti veiklos, finansinė ataskaita ir revizijos komisijos aktas. Aptarti KBCA atstovai vykstantys į LVBOS visuotinį susirinkimą.
2022-05-12
Kaunėnų renginyje,,Esi tik viena" 
Balandžio 29 d.Parko bibliotekoje vyko Motinos dienai skirtas renginys,,Esi tik viena ".Renginį organizavo Kaunėnų bendruomenė,direktorius A.Visockis ir Parko biblioteka. Į renginį buvo pakviesti KBCAsociacijos tarybos pirmininkas R.Navickas benduomenių centrų Iš Šilainių, Romainių, Žaliakalnio ir Panemunės atstovai.
2022-05-12
Pilietinio pasipriešinimo paskaita 
Panemunės bendruomenėje gegužės 5 d. organizavo "tvirtą ir konkretų" renginį ,,Šiuolaikinis karas Lietuvos karininko akimis" Turėjome svečią pulkininką Arūną Dudavičių, du Ukrainos karininkus ir savanorį Gediminą Šinkūną. Jie atvyko iš Tarptautinio labdaros ir paramos fondo organizacijos ,,Pagalbos sparnas" . Tai efektyviai ir tikslingai veikianti, teikianti solidžią pagalbą Ukrainai organizacija.
2022-05-03
Kviečiamas KBCA ataskaitinis susirinkimas 
Gegužės 5 d., ketvirtadienį, 17 val., Kiečių g.112, įvyks metinis visuotinis ataskaitinis Kauno bendruomenių centrų asociacijos susirinkimas. Kviečiame asociacijos narius dalyvauti.
2022-04-15
Velykinis sveikinimas Kauno bendruomenėms 
Velykų šventė kviečia mus džiaugtis gyvenimu ir visavertiškai jį gyventi. Kviečia džiaugtis visomis mums suteiktomis gyvenimo dovanomis: kiekviena diena, kiekvienu mums duotu žmogumi.  Išgyvenkime šį džiaugsmą savo širdyse ir gyvenime ne tik Velykų rytą, bet ir kasdien vis iš naujo, kad patirtume mums suteiktą gyvenimo pilnatvę.
2022-04-15
Panemunės bendruomenė kviečia į pilietinio pasipriešinimo paskaitą 
Panemunės bendruomenė 2022-04-20, 16:30 val., kviečia Kauno bendruomenių organziacijas ir neabejingus piliečius į Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie Krašto apsaugos ministerijos Pilietinio pasipriešinimo skyriaus patarėjo Alberto Daugirdo paskaitą "Kaip galime tapti stipresni pavojų akivaizdoje?"
2022-04-04
Dalės Kverevičiūtės fotodrobių parodos atidarymas  
Balandžio 2 d. KVKVB Šilainių padalinio sienos pasipuošė Dalės Kverevičiūtės paveikslais ant drobės. Dvylika poetų iš įvairių Lietuvos kampelių Dalia Milukaitė - Buragienė, Julija Augustauskienė - Rudenė, Nerijus Drūlia, Jūratė Jankauskienė, Irena Jacevičienė - Žukauskaitė, Vida Jurkienė, Rita Juškevičiūtė - Mockeliūnienė, Dalia Kružikaitė - Sakalauskienė, Aurika Navickienė, Alvyra Pieterytė -Sventickienė, Virginija Ruškienė ir Zenė Sadauskaitė savo eiles skyrė šiai parodai ir tos eilės puikuojasi šalia paveikslų.

20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple