Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2022-03-17
Duomenų teikimas apie naudos gavėjus į JANGIS 
Duomenų teikimas apie naudos gavėjus į JANGIS – kas, kada ir kodėl? Vadovaujantis LR pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatymu, visi Lietuvoje įsteigti juridiniai asmenys (išskyrus tuos, kurių vienintelis dalyvis yra valstybė ar savivaldybė) privalo gauti, atnaujinti ir saugoti tikslią informaciją apie savo naudos gavėjus ir šią informaciją pateikti Juridinių asmenų dalyvių informacinės sistemos (JADIS) tvarkytojui – Registrų centrui.
2022-03-16
Kvietimas dalyvauti socialinio verslo forume 
Šiais metais Socialinio verslo forumas vyks dvi dienas - kovo 28-29 d. (hibridinis) ir kviečia socialinio verslo ekosistemos lyderius dialogui su Lietuvos ir kitų šalių politikais bei socialinio verslo ekosistemos lyderiais. Bus diskutuojama apie šio sektoriaus plėtros perspektyvas ir svarbą Lietuvos ekonomikai bei visuomenės iššūkių sprendimui. Kviečiame ir Kauno bendruomenių organizacijas dalyvauti.
2022-03-10
Sveikinimas Lietuvai Kovo 11-osios proga 
Šiandien, kovo 10 d., 21 val., Atviro Seimo youtube ir facebook kanalais stebėkite kultūrinę iniciatyvą "Pasveikink Lietuvą"- https://youtu.be/4JUvKBYkndo
Sveikinime yra ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos arių muzikinis sveikinimas.
Kviečiame žiūrėti.
2022-03-10
Informacija apie valstybės ir NVO pagalbą Ukrainos pabėgėliams  
Kovo 08 d. įvyko pirmasis įvairių NVO atstovų susitikimas dėl pagalbos teikimo Ukrainos pabėgėliams bei šių procesų koordinavimo, kuriame dalyvavo virš 160 dalyvių.
Susitikimo metu buvo aptarta:
- KOKIE šiuo metu atliekami organizacijų veiksmai;
- KAIP nevyriausybinės organizacijos gali prisidėti teikiant pagalbą;
- KĄ organizacijos, norinčios prisidėti prie pagalbos organizavimo, turi atlikti bei KOKIUS proceso mechanizmus suprasti.
2022-03-08
Kovo 11-sios Tautiška giesmė nuo Kauno kalvų 
2022 m. kovo 10 d. (ketvirtadienį) 12 val. Aleksoto apžvalgos aikštelėje, Milikonių aikštelėje, Pelėdų kalno aikštelėje, Paminklinės Kristaus prisikėlimo bažnyčios apžvalgos aikštelėje, Savanorių pr. kalne ir kitose reikšmingose Kauno vietose vyks akcija
„Pasveikinimas Kaunui – „Tautiška giesmė“ nuo miesto kalvų“,
2022-03-08
Sveikiname mūsų bendruomenių centrų moteris 
Sveikiname Kauno bendruomenių organizacijų moteris, mūsų savanores, iniciatyvų ir veiklų sumanytojas ir įgyvendintojas, vienybės, kaimynystės ir bendruomeniškumo puoselėtojas, mūsų seseris, mamas, drauges, kaimynes su pavasario švente - Kovo 8-ąją, Tarptautine Moters diena.
2022-03-07
Pildykite anketą ir dalyvaukite MES BENDRUOMENĖ konkurse 
„Mes – bendruomenė“ – jau aštuntus metus vykstantis iniciatyvų konkursas, skirtas prisidėti prie visos Lietuvos bendruomenių, kuriant alternatyvias edukacijos, laisvalaikio ir pramogų erdves, didinant neformalaus mokymosi ir užimtumo galimybes bei vystant edukacijos, kultūros, sporto infrastruktūrą. Šis konkursas skirtas bendruomenes vienijančioms (nevyriausybinėms, ne pelno siekiančioms) organizacijoms.
2022-03-07
Kviečiame į NVO susitikimą dėl pagalbos pabėgėliams 
Lietuvą jau pasiekė nuo karo Ukrainoje bėgantys žmonės. Nevyriausybinių organizacijų vaidmuo kaip niekad svarbus teikiant reikalingą pagalbą: humanitarinę paramą, psichologines, socialines, ugdymo ir kitas paslaugas. Vykstant daug įvairių iniciatyvų, siekiame pasidalinti, kokia jau vykdoma koordinuota pagalba ir kaip nevyriausybinės organizacijos dar gali prisidėti prie pagalbos Ukrainos pabėgėliams.
2022-03-04
Lietuvos piliečiams naudinga KAM informacija 
Pateikiame dažniausiai Krašto apsaugos ministeriją pasiekiančius visuomenės klausimus ir suderintus atsakymus. 1. Ar Lietuvai gresia pavojus?
Šiuo metu Lietuvai tiesioginio pavojaus nėra. Esame galingiausio karinio aljanso NATO dalis. Šiuo metu NATO ir sąjungininkai stiprina savo pajėgumus Lietuvoje..
2022-03-04
Ką reikia žinoti ir kuo gali prisidėti NVO dėl situacijos Ukrainoje? 
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija koordinuoja NVO darbą dėl Ukrainos – sukurta tarpinstitucinė darbo grupė. Daugiau naudingos informacijos, kuri nuolat atnaujinama https://socmin.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/socialine-integracija/pagalba-ukrainai

21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple