Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2022-11-25
Paremkime ykrainiečių karių reabilitaciją Lietuvoje 
Lapkričio 21 d. Eigulių BC organizuotame susitikime su prof. Valdu Rakučiu dalyvavo ir į Lietuvą evakuavusi Ukrainos karo kapelionė Lana Vološina, kuri užsiima paramos frontui ir kariams rinkimu ir amunicijos, aprangos ir pan. išsiuntimu. Ji kartu su Lietuvos kariuomenės atstovais, verslininkais ir remiančiais piliečiais įsteigusi paramos fondą, kurio lėšos bus panaudotos ukrainiečių karių reabilitacijos namams įstegti.
2022-11-25
Sveikiname Šilainių bendruomenės centrą tapus Nacionalinio judumo iššūkio nugalėtojus! 
Kauno Šilainių bendruomenės centras Nacionalinio judumo iššūkio nugalėtojas! Nuoširdžiai sveikiname šialiniškius ir centro direktorę Rimą Andriulionienę su gražiu apdovanojimu.
Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį apdovanojo Nacionalinio judumo iššūkio nugalėtojus.

2022-11-25
XIII Romantinės dainos festivalis 
2022 m. lapkričio mėn. 19 dieną į Rokų laisvalaikio salę Kauno bendruomenių centrų asociacija (KBCA), vienijanti 25 Kauno bendruomenes, pakvietė kauniečius ir miesto svečius į tradicinį 13-ąjį muzikinių kolektyvų romantinės dainos festivalį „Aš ilgiuosi...“
Festivalio organizatoriai - Sargėnų - Vytėnų bendruomenės centras (BC), kurio kapela „Šilas“ (vadovas Antanas Murauskas) 2019 m. festivalio nugalėtojai.
2022-11-21
Susitikimas su Valdu Rakučiu Eiguliuose 
Eigulių bendruomenės centras Parko bibliotekoje organizavo susitikimą su Seimo nariu prof. Valdu Rakučiu "Savanorių žygio esmė". Ką tik grįžęs iš kasmet organizuojamo savanorystės žygio su moksleiviais, profesorius įdomiai, su jumoru papasakojo apie pirmuosius jaunos Lietuvos valstybės karius savanorius, savanorių būrių formavimą, jų vadus 1918-1919 metais.
2022-11-21
"Girstupio slėnio" forumas-diskusija apie bendruomeninę veiklą  
Lapkričio 21 d. Kauno m. sav. V. Kudirkos bibliotekos Girstupio skyriuje įvyko bendruomenės centro "Gristupio slėnis" bendruomenės forumas-diskusija "Bendruomenių organizacijų vaidmuo švietėjiškoje veikloje ir atstovaujant bendruomenės interesus vietos valdžios institucijose".
2022-11-21
Edukacijos Kauno Šilainių bendruomenės centre 
Kauno Šilainių bendruomenės centras, vykdydamas projektą "Bendrystės galia", finansuojamą LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis, organizavo 3 edukacinius užsiėmimus iš ciklo "Pasigamink sau dovaną". Įdomiai ir naudingai praleistas laikas puikioje draugijoje.
2022-11-21
Edukacija Aukštųjų Šančių bendruomenės centre 
2022 metų lapkričio mėn. 17 d. Kauno m. Gėlių klubo „Žydi gėlės“ salėje vyko mokomoji edukacija „Kalėdinės dekoracijos“. Tai Kauno Aukštųjų Šančių bendruomenės centro (BC) laimėto projekto „Miestas gydantis vienatvę“, kurį finansuoja LR socialinių paslaugų ir darbo ministerija pagal priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“, veiklų plano renginių ciklo tęsinys.
2022-11-21
Aleksoto BC vakaronė "Mes su Tavimi, Ukraina" 
Nuoširdus ir šiltas vakaras – taip išeidami dėkojo Kauno ukrainiečių bendruomenės nariai, ukrainiečiai, gyvenantys Aleksote, kiti renginio svečiai. O mes norime padėkoti visiems, kurie šią nuoširdžią atmosferą kūrė: dainininkei - Kauno muzikinio teatro solistei, VDU Muzikos akademijos dėstytojai Ramintai Vaicekauskaitei ir jos akomponiatoriui iš Ukrainos Artur Šutov, dainininkui Andrej Bestčastnyj, prie profesionalių dainininkų prisijungė ir Kaunoukrainiečių bendrijos dainininkas Volodimir Togobyskij, Aleksoto bendruomenės centro šokėjų klubas “Vėjūnė”, liaudiškos muzikos ansamblis “Svirbė”.
2022-11-17
Lampėdžių bendruomenės centras kviečia į mediacijos mokymus 
2022 m. lapkričio 21 d. 18.30 val. kviečiame dalyvauti Lampėdžių bendruomenės centro organiuojamoje paskaitoje “Mediacijos metodo taikymo galimybės”. Paskaitoje bus pristatomas mediacijos metodas ir diskutuojama apie galimybes taikyti jo principus bendruomenėje. Lauksime visų, norinčių sužinoti apie šį alternatyvų teismui konfliktų sprendimo metodą ir galimybes jį taikyti įvairiose gyvenimo situacijose siekiant taikiai ir efektyviai išspręsti įvairaus pobūdžio konfliktus.
2022-11-17
"Girstupio slėnio" bendruomenė kviečia į forumą 
Lapkričio 21 d. 15 val. kviečiame į bendruomenės centro “Girstupio slėnis” organizuojamą Forumą – diskusiją "Bendruomeninių organizacijų vaidmuo švietėjiškoje veikloje ir atstovaujant bendruomenės interesus vietos valdžios institucijose".
Bus aptariami vietos gyventojams rūpimi klausimai, jų pageidaujamas bendruomeninių organizacijų veiklos kryptys, rūpimi klausimai.

16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple