Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-01-03
Kviečiame į susitikimą 
Sausio 11 d., 17 val. asociacija „Žaliasis Ąžuolynas“ maloniai kviečia į susitikimą su Klaipėdos universiteto archeologu, prof. dr. Vykintu Vaitkevičiumi, kuris skaitys paskaitą tema „Kauno Ąžuolynas kultūriniu ir simboliniu požiūriu“. Tai reta proga išgirsti, kaip į Ąžuolyną žvelgia jame gimęs ir užaugęs tyrinėtojas.
Susitikimas vyks Lietuvos sporto universitete, Sporto g. 6, Kaunas (232 auditorija, II aukštas).
2023-01-03
Su Naujaisiais Metais!  
Susėmę ilgesį ir džiaugsmą į verpetą,
Atlaužę vakarykštės duonos riekę,
Ties šuliniu ramiai persižegnoję
Snieguotu vieškeliu išeina mūsų metai...
Tegu atėję 2023-ieji tau būna išskirtiniai ir atneša tik džiaugsmą!

2022-12-17
Renginys Savanorystės metams pažymėti 
Savanorystė, savanoriai, nuveikti darbai, kaimyninės patirtys, bendravimas ir bendradarbiavimas, kokiomis sąlygomis gyvena ir veikia Kauno bendruomenių centrai ir kaip norėtų gyventi - tokios temos ir mintys buvo įgarsintos renginyje , skirtame Savanorystės metams pažymėti. Smagu pasibūti bendraminčių būryje, prisiminti kaip prabėgo Kauno Šilainių bendruomenės centro gyvavimo dešimtmetis, kuo praturtėjome, ko pasiekėme ir ką praleidome.
2022-12-12
Bendruomenių centrų adventiniai renginiai 
Eigulių-Žaliakalnio BC ansamblis "Smaragdas" gruodžio 16 d., 16 val. kviečia visus į V. Kudirkos bibliotekos Girstupio biblioteką (Kovo 11-osios g. 24) į adventinį vakarą Kalėdų jaukumą kurkime kartu". Renginio metu veiks rankdarbių mugė ir koncertas.
Eigulių BC gruodžio 18 d. kviečia į adventinį rytmetį Palaimintojo Juozo Matulaičio bažnyčioje.
2022-12-10
Lietuvos NVO forumas 
Gruodžio 8 d. daugiau nei 150 NVO atstovų iš visos Lietuvos nuotoliniu būdu susirinko į kasmetinį Nacionalinį NVO forumą 2022 „Skaidrumas. Atsparumas. Atskaitomybė. Saugumas“. Forumo metu buvo aptarti svarbiausi bei efektyviausi būdai užtikrinti NVO ir pilietinės visuomenės aktyvistų atsparumą dezinformacijai ir priešiškų jėgų provokacijoms, taip pat pačių NVO atskaitomybė bei jų veiklos stiprinimas.
2022-12-10
Advento vakaras Panemunėje 
Artėjant laukiamiausioms žiemos šventėms, Panemunės bendruomenė sukvietė visus į ramuma ir jaukumu dvelkiantį renginį “Užgimusi šviesa”. Renginyje skambėjo pokario Lietuvos partizanų Kalėdinė daina "Sugrįšiu aš žvaigždėtą Kūčių naktį", pro tėviškės išlaužytas tvoras". Mintyse pabūta su šalčiu marinama ir nežmonių žudoma Ukrainiečių tauta.
2022-12-10
Policijos bendruomenių pareigūnų ir socialinės veiklos organizatorių bendradarbiavimas 
Kauno apskrities VPK bendruomenės pareigūnai džiaugiasi puikiu tarpinstituciniu bendradarbiavimu su Kauno miesto socialinių paslaugų centras socialinių paslaugų bendruomenei skyriaus socialinio darbo organizatorėmis Šilainių seniūnijoje, su kuriomis bendrame susitikime su Šilainių bendruomenių centrų pirmininkėmis gruodžio 9 d. buvo aptarta gyventojams aktualius klausimus.
2022-12-10
NVO ir bendruomenių diena Kaune, skirta Savanorystės dienai  
Gruodžio 5 d. Socialinės apsaugos ir darbo ministerija organizavo NVO dieną, skirtą paminėti tarptautinę Savanorystės dieną ir sukvietė į ją visos Lietuvos NVO ir bendruomeninių organizacijų bei savivaldybių atstovus. Renginyje buvo pristatytas "Lietuvos NVO tvaruno indeksas 2021", "NVO ir jų savanorių atsparumas iššūkių akivaizdoje", "Savanorių koordinavimas šiandienos situacijoje" ir ypač bendruomenininkams aktualios temos: "Atspari bendruomenė. Kaip sustiprėti patyrus krizę?“ (I. Blaževičė), „O ką jei.... dirbant su bendruomenėmis?“ (P. Godvadas).
2022-12-02
Koncertas parko bibliotekoje "Draugystė sušildo širdis" 
Bendruomenės centras "Girstupio slėnis" gruodžio 8 d. pakvietė į bendrą lietuvių ir ukrainiečių atlikėjų koncertą "Draugystė sušild širdis". Renginys įvyko Parko bibliotekoje (P. Lukšio g. 60). Renginyje dalyvavo Kovo 11-osios Akto signataras, diplomats VLADIMIR JARMOLENKO. BC "Girstupio slėnis labai nuoširdžiai ir aktyviai bendradarbiauja ir rūpinasi ukrainiečiais karo pabėgėlais, kviečia juos į renginius, ekskusijas ir susitikimus.
2022-12-02
Adventinis vakaras Lampėdžių bendruomenėje 
2022-12-04 ADVENTO VAKARAS Lampėdžiuose. Laukiant didžiųjų švenčių Lampėdžių bendruomenės centras kviečia visus susiburti bendram Adventiniam vakarui. Gruodžio 4 d. 14:30 val. Sekmadienį Černių namuose (Vytauto g.10) vyks šv. Mišios, kurias laikys Vilijampolės Šv. Juozapo parapijos kunigas. Po šv. Mišių vyks koncertinė programa ir agapė. Koncertuos broliai Leonardas ir Jokūbas Jakeliai su draugais.

14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple