Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-08-10
Kviečiame į Panemunės bendruomenės renginius 
Panemuniškiai kviečia į Pasimatymą Panemunėje ir į šv.Roko šventę. Atvykite, nepasididžiuokite. Bus miela ir smagu. Juolab, kad tai jau dvidešimta mūsų šventė.Laukiame visų su šeimomis, giminėmis ir artimaisiais. Roko atlaidai buvo švenčiami prieš šimtą metų, tai vyksta ir šiandiena.
2023-08-09
Lampėdžių BC kviečia į pilates mankštas 
Lampėdžių bendruomenės centras kviečia lankytis pilateso mankštose. Jos prasidėjo rugpjūčio 7 d. ir vyks iki gruodžio 22 d., jas veda patyrusi instruktorė Laura. Pilateso užsiėmimai antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 20 val. Būtina užsiregistruoti.
2023-07-29
Bendruomenių susitikimas KBCA dėl Kauno krantinių tvarkymo projekto 
2022 m. spalio 6 d. Kauno savivaldybės atstovai kartu su administracijos direktoriaus pavaduotoju Gedeminu Barčausku, veidmainiškai pažadėjo pakviesti Šančių bendruomenę į Nemuno pakrantės bei visos Šančių rajono teritorijos vizijų dirbtuves, tačiau savo pažado taip ir netesėjo. Viešai deklaravusi apie ketinimą į planavimo procesus įtraukti visuomenę, savivaldybė elgiasi priešingai: tyliai ir niekam nesakant, balandžio pabaigoje kartu su Kauno architektūros ir urbanistikos ekspertų taryba ėmėsi įgyvendinti projektą „Kauno krantinių atgimimas“ ir į planavimo procesą NEPAKVIETĖ NĖ VIENO SUINTERESUOTO KAUNO GYVENTOJO.
2023-07-23
Skelbimas papildomas kvietimas teikti paraiškas SADM programai 
Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos programa „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Kaune skelbiamas PAPILDOMAS KVIETIMAS TEIKTI PARAIŠKAS nuo liepos 20 d. iki liepos 31 d.
Paraiškos priimamos pagal Kvietime teikti paraiškas nustatytas sąlygas ir terminus.
(PAPILDOMO KVIETIMO LIKUTIS – 36 536,35 Eur.
2023-07-17
Šaškių čemionatas Ąžuolyne 
Liepos 8, 15 d.d. įvyko Kauno šaškių "Žaibo" čempionatai, kurį organizavo Vilijampolės bendruomenės centras "Veršva". 2-ą vietą jame užėmė čempionatų iniciatorius Emilijus Jurkynas. Sveikiname visus dalyvius ir nugalėtojus.
2023-07-17
Aleksotiškiai kviečia į dviračių žygį 
Liepos 23 d. Aleksoto bendruomenės centras kviečia į tradicinį, jau 22-ą dviračių žygį, skirtą S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio per Atlantą 90-mečio paminėjimui. Dviračių žygis prasidės nuo Aleksoto seniūnijos (Veiverių g. 132, Kaunas). Registracija - 8.30 val. Šių metų dviračių žygio maršrutas numatytas iki Aukštųjų Šančių karių kapinių, o prie Aukštųjų Šančių piliakalnio dviratininkų lauks košė.
2023-07-04
Sveikiname su Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir Tautiškos giesmės diena 
1990 m. spalio 25 d. Lietuvos Respublikos Aukščiausioji Taryba-Atkuriamasis Seimas liepos 6-ąją paskelbė švenčių diena. Tai buvo visiškai nauja valstybės šventė, įprasminusi ilgą Lietuvos valstybingumo tradiciją. Šiandien liepos 6-oji žinoma kiek kitu pavadinimu – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir Tautiškos giesmės diena.
2023-06-30
Kviečia Romainių paplūdimio tinklinis! 
Romainių bendrumenės centras kartu su Šilainių seniūnija organizuoja ir kviečia dalyvauti tradiciniame Lietuvos senjorų ir jaunimo paplūdimio tinklinio turnyre JONŲ - PETRŲ taurei laimėti.
Turnyras vyks liepos 1-2 dienomis.
2023-06-29
Gautų paraiškų formaliųjų kriterijų vertinimo rezultatai 
Vadovaujantis LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2023-2025 metų veiksmų plano 2.1.1.1 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo, įgyvendinant bandomąjį modelį, aprašu, teikiame informaciją apie gautų paraiškų formaliųjų kriterijų vertinimo rezultatus.
2023-06-27
Kviečia "Pojūčių šilas" 
Miškas mieste ar miestas miške? Ar įmanoma abiejų draugystė? Koks mūsų vaidmuo šių dviejų aplinkų dermėje? Liepos 2 dieną kviečiame prisiglausti pušų užuovėjoje, įsiklausyti į savo pojūčius ir atrasti ryšį su savo aplinka, vienas kitu ir savimi pačiu. Tvarumą ir bendruomeniškumą puoselėjančio festivalio programoje – mankštos, ekskursijos, edukacijos, dirbtuvės ir, žinoma, muzika. Visa tai atrasi ramuma ir sakais dvelkiančiame Panemunės šile.

10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple