Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-02-03
Konkursas vietos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2022 – KELIAS Į SĖKMĘ“ 
Mykolo Romerio universitetas, Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija bei informacinis partneris „Savivaldybių žinios“ skelbia respublikinį konkursą vietos bendruomenėms
„BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2022 – KELIAS Į SĖKMĘ“.
2023-02-03
Kviečiame į susitikimą su kandidatais: pasikeitė susitikimo vieta! 
Artėjant Kauno miesto mero rinkimams Kauno bendruomeninės organizacijos ir aktyvūs piliečiai ieško naujo mero, kuris, priešingai nei pastarąsias kelias kadencijas mero pareigas einantis V. Matijošaitis, užtikrintų bendruomenių ir aktyvių piliečių dalyvavimą miesto savivaldoje. Renginį moderuos Andrius Tapinas.
2023-01-31
Nevyriausybinės organizacijos jau gali teikti paraiškas AM finansinei paramai gauti 
Siekiant paskatinti klimato kaitos politikos įgyvendinimo veiksmingumą, labiau įtraukti visuomenę į jos formavimą, pirmą kartą skelbiamas kvietimas nevyriausybinėms organizacijoms, kurių veikla susijusi su aplinkos apsauga. Nuo sausio 30 d., nevyriausybinės organizacijos Aplinkos projektų valdymo agentūrai jau gali teikti paraiškas finansinei paramai gauti. Šiam kvietimui iš Klimato kaitos programos skirta 0,5 mln. eurų.
2023-01-31
Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariato ataskaitinis susirinkimas 
Sausio 30 d. įvyko Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato ataskaitinis veiklos pristatymas, kuriame dalyvavo Kauno apskr. VPK vadovybė, seniūnai ir bendruomenių pirmininkai, socialiniai partneriai bei kiti susirinkę svečiai.
Renginyje dalyvavo ir KBCA pirmininkas Ramūnas Navickas, Kauno Šilianių, Lampėdžių bendruomenių centrų, Vilijampolės BC "Veršva" pirmininkės.
2023-01-31
Šiaurės ministrų tarybos biuro Lietuvoje NVO bendradarbiavimo rėmimo programa laukia jūsų paraiškų! 
Nevyriausybinių organizacijų bendradarbiavimo rėmimo programa siekia remti stiprios ir dinamiškos pilietinės visuomenės vystymąsi Baltijos jūros regione bei plėsti NVO pajėgumus Baltijos šalyse, dalinantis patirtimi ir žiniomis su Šiaurės šalių partneriais. Pagal šią programą NVO (nevyriausybinės organizacijos) suprantamos kaip nesiekiančios pelno pilietinės organizacijos, kurių nekontroliuoja (ir nėra jų steigėjos) nei valstybės įstaigos, nei privačios verslo įmonės; jų struktūra yra atvira ir organizuota pagal demokratijos principus.
2023-01-31
LR užsienio reikalų ministerija kviečia nevyriausybines organizacijas teikti paraiškas 
Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija kviečia nevyriausybines organizacijas teikti paraiškas pagal šias Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministro 2023 m. sausio 26 d. įsakymu Nr. V-39 patvirtintas prioritetines temas.
Projektų paraiškos priimamos iki 2023 m. kovo 1 d. (nurodyta pašto antspaudo data turi būti ne vėlesnė nei paskutinė paraiškų priėmimo diena).
2023-01-20
Ruošiamės susitikimui su Kauno miesto kandidatais į mero postą 
Sausio 18 d. Žemųjų Šančių bendruomenė pakvietė KBCA pirmininką ir narius į susitikimą, kurio tikslas organizuoti susitikimą - diskusiją su kandidatais į Kauno mero postą. Šiais metais kovo 5 d. įvyks savivaldybių tarybų ir merų rinkimai. Kaune nepatvirtintais duomenimis yra apie 12 kandidatų į mero postą.
2023-01-20
Kauno bendruomenių nariai teigiamai vertina patirtį jiems skirtose fizinio aktyvumo veiklose 
ELTOJE buvo paskelbtas praneįimas apie 2022 metais pasibaigusį Socialinių inovacijų fondo ir jo partnerių vykdytą projektą. Vienas iš partnerių šiame projekte dalyvavo ir Kauno bemdruomenių centrų asociacija. Skelbiame šį pranešimą pilnai.
2022-ųjų metų pabaigoje Kaune finišavo projektas „Sportuoja vaikai, sportuoja šeimos, sportuoja visa bendruomenė“, kurio metu Kauno bendruomenių senjorai, šeimos su vaikais ir pabėgėliai nuo karo Ukrainoje turėjo galimybę sportuoti ir užsiimti fizinio aktyvumo veiklomis trijų su puse metų laikotarpyje.
2023-01-10
Sausio 13 dienos - Laisvės gynėjų dienos renginiai Kaune 
Sausio 13-oji - Laisvės Gynėjų diena. Tądien ir visą savaitgalį Kaune vyks renginiai.Taip sausio 14 d., 14 val., Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių rūmų salėje( Laisvės al. 39, II aukštas) –  renginys, skirtas Sausio 13-jai paminėti. Dalyvaus prof. Raminta Lampsatytė, lietuvių kilmės pianistė, mokslininkė, Hamburgo aukštosios muzikos ir teatro mokyklos dėstytoja ir Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro generalinis direktorius Jonas Sakalauskas – operos dainininkas, kompozitorius.
Renginys nemokamas, organizatoriai - BC "Girstupio slėnis". 
2023-01-05
Kviečiame į CERV renginį Kaune 
2023 m. sausio 10 d., antradienį, 10:00 – 12:00, viešbučio „Victoria Hotel Kaunas“ mažojoje salėje, Miško g. 11, Kaune, vyks renginys „ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (Citizens, Equality, Rights and Values – CERV) programos finansavimo galimybės“.
ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (Citizens, Equality, Rights and Values – CERV) programos nacionalinis kontaktinis punktas kartu su Europe Direct centrais pradeda renginių ciklą, skirtą potencialiems programos pareiškėjams išsamiau susipažinti su CERV programos teikiamomis finansavimo galimybėmis.

13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple