Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2021-09-24
Saugios mokymosi aplinkos kūrimas 
Kauno m. Santakos PK bendruomenės pareigūnai išplltino kreipimąsi dėl vaikų patyčių ir saugiso aplinkos kūrimo. Liūdna statistika, tačiau smurtas švietimo aplinkoje ir aplink yra visuotinis reiškinys - daugiau nei 246 milijonai vaikų visame pasaulyje kasmet patiria smurtą lyties pagrindu mokykloje ar šalia jų.
2021-09-23
Europos sporto platformos seminarai 
Lietuvos sporto universitetas (LSU), bendradarbiaudamas su Lietuvos sporto federacijų sąjunga (LSFS), organizuoja 4-ąją Europos sporto platformą, kuri vyks 2021 m. spalio 21–23 d. Vilniuje, Rinktinės g. 3. Ir kviečia dalyvauti socialinius partnerius, sporto organizacijas, studentus ir visus, kuriems svarbios Europos sporto platformoje analizuojamos temos.
2021-09-22
21-oji Aleksoto šventė „Aleksotas – gamtos namai“ 
Dvidešimt pirmoji Aleksoto šventė prabėgo kaip viena akimirka, pasiliko malonūs ir šilti prisiminimai, nors orai nelepino: kaip niekad trečias rugsėjo sekmadienis buvo šaltas ir žvarbus.Turime nuoširdžiai padėkoti visiems koncerto atlikėjams, kurie mums padovanojo daug šventiškų ir malonių akimirkų.
2021-09-22
Bendruomeninės veiklos stiprinimo projektų paraiškų formaliųjų kriterijų vertinimo rezultatai 
Skelbiame pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2021 metų veiksmų plano 1.1.4 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo bandomąjį modelį gautų paraiškų, atitikusių formaliuosius kriterijus, sąrašą: https://bit.ly/3tZwsX3
2021-09-19
Sveikiname Narsiečių bendruomene su gimtadieniu 
Sveikiname asociaciją Narsiečių bendruomenė su 3 metų gimtadieniu!
Savo gimtadienį bendruomenė šventė su Kauno rajono apylinkių "Sąnašos" ir Kapčiamiesčio bendruomenėmis. Gimtadienio šventė buvo nuostabi!
2021-09-16
Kviečiame bendruomenes prisijunkti prie NACIONALINIO JUDUMO IŠŠŪKIO 
Kviečiame prisijungti prie Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos organizuojamos žaliosios iniciatyvos – Nacionalinio judumo iššūkio. Nacionalinis judumo iššūkis – šiandien, rugsėjo 16 d., startuojanti iniciatyva, kuri kviečia įvairias Lietuvos bendruomenes 2 mėnesius automobilius iškeisti į žingsnius ir taip prisidėti prie aplinkai draugiškos Lietuvos kūrimo ir fizinės bei emocinės sveikatos gerinimo.
2021-09-16
Informacija apie Kauno miesto savivaldybės gautas paraiškas 
Vadovaujantis Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2021 metų veiksmų plano 1.1.4 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo, įgyvendinant bandomąjį modelį, aprašo 12 p., teikiame informaciją apie Kauno miesto savivaldybės gautas paraiškas.
2021-09-15
Tradicinė Aleksoto šventė jau šį šeštadienį 
Mieli kauniečiai, Aleksoto bendruomenės centras kviečia į tradicine tapusia Aleksoto šventę, kurią trečią rugsėjo sekmadienį, rugsėjo 19 d., Aleksoto bendruomenės centras rengia jau 21 kartą.
2021-09-06
Lietuvos senjorai baigė paplūdimio tinklinio sezoną Romainiuose 
Rugpjūčio 28 dieną Romainių sporto aikštyne paplūdimio tinklinio sezonas baigėsi Lietuvos senjorų tinklinio varžybomis. Jau tapo tradicija, paskutinį rugpjūčio savaitgalį Romainių sporto aikštyne išsiaiškinti stipriausias Lietuvos paplūdimio tinklinio komandas. Praėjusį savaitgalį į Lietuvos čempionato varžybas „Senjorai-60+“ atvyko penkios komandos: Vilniaus, Šiaulių, Palangos, Gargždų ir Kauno.
2021-09-05
II informacinis susitikimas pareiškėjams pagal 1.1.4 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ 
Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras kartu su partneriais Lietuvos vietos bendruomeninių organizacijų sąjunga ir Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga (toliau – Priemonės konsultantas) organizuoja informacinį susitikimą potencialiems pareiškėjams, norintiems teikti paraiškas pagal priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ (toliau – Priemonė), įgyvendinant bandomąjį modelį.

27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple