Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2021-01-27
„Google.org Impact Challenge" iniciatyva 
„Google“ paskelbė pradedanti vykdyti savo pirmąją filantropinę iniciatyvą – „Google.org Impact Challenge“, skirtą Vidurio ir Rytų Europos šalims. Tam skirti 2 mln. Eur bus paskirstyti atrinktoms organizacijoms iš Lietuvos ir dešimties kitų regiono šalių. Šia iniciatyva yra siekiama sumažinti skaitmeninę atskirtį ir skatinti bendrą ekonomikos augimą, pažymima išplatintame pranešime.
2021-01-27
Diskusijos apie NVO teisinį reglamentavimą atgarsiai 
Sausio 15 d. įvyko seimo nario Simono Gentvilo orgnizuota diskusija apie NVO teisinį reglamentavimą, sulaukusi daugiau kaip 160 dalyvių iš įvairių organziacijų, įstaigų ir seimo narių dėmesio. Joje apie bendruomeninę veiklą pasisakė LVBOS ir KBCA tarybų pirmininkas prof. Ramūnas Navickas ir LKBS pirmininkė Virginija Šetkienė, NVO koalicijos pirmininkė Gaja Šavelė, NVO tarybos pirmininkas Edvinas Regelskis ir kiti dalyviai.
2021-01-12
Sausio 13-os dienos minėjimas 
Sausio 13-ąją 8 val. ryto visuose languose dešimčiai minučių uždekime vienybės ir atminimo žvakutes, pagerbdami Lietuvos laisvės gynėjų atminimą.
Visuotine pilietine iniciatyva „Atmintis gyva, nes liudija“ paminėkime prieš 30 metų pasiektą pilietinę pergalę.
2021-01-11
Kvietimas teikti paraiškas sporto infrastruktūrai gerinti 
Kvietimas skirtas atrinkti ir finansuoti projektus, gerinančius sąlygas ugdyti fiziškai aktyvią visuomenę remontuojant, atnaujinant (modernizuojant) ir (arba) rekonstruojant esamų sporto bazių infrastruktūrą. Kveičiame dalyvauti.
2020-12-22
Kalėdinis sveikinimas  
Tegul šventinė nuotaika,
pripildžiusi širdis šviesos, džiaugsmo
ir viltingo laukimo,
neapleidžia Jūsų visus metus.
Lai ateinančiais metais
Jus lydi puikios idėjos,
energija ir gerovė.
Te bus tai naujų galimybių
ir sėkmingo bendradarbiavimo metai.
2020-12-17
Kaunas skelbia konkursą "Iniciatyvos Kaunui" 2021 m. 
Nevyriausybinės organizacijos ir Kauno bendruomenės skatinamos prisidėti prie vaikams ir jaunimui draugiško miesto kūrimo, socialinių, sporto ir sveikatinimo paslaugų bei kultūros renginių plėtros. Programa „Iniciatyvos Kaunui“ skelbia pirmuosius kvietimus 2021 metų projektinėms veikloms. Perspektyviausioms idėjoms numatytas savivaldybės finansavimas. Paraiškų laukiama iki sausio 13 d.

2020-12-16
Šilainių dainų albumas "Virsmas" 
Skelbiame Kauno Šilainių bendruomenės centro projektinio dainų albumo "Virsmas" nuorodą.
Kviečiame pasidžiaugti visus, lankančius mūsų tinklapį, maloniomis dainomis ir vaizdo efektais, kuriuos sukūrė profesionalūs media atstovai.
2020-12-15
Aleksoto mažoji olimpiada 
020 metų gruodžio 10 dieną Aleksoto bendruomenės centrui ir Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijai organizuojant, buvo surengta Mažoji Aleksoto olimpiada. Nuotoliniu būdu suburtas renginys leido Kauno priešmokyklinio amžiaus vaikams išbandyti save, draugiškai varžytis, mokytis bendradarbiauti.
2020-12-15
Eigulių bendruomenės centro veikla 
Šiais metais Eigulių bendruomenės centras vykdė projekto „Prisijungusi Lietuva: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ (toliau – „Prisijungusi Lietuva“), kurio tikslas – padėti gyventojams išmokti efektyviai, saugiai, atsakingai naudotis informacinėmis technologijomis ir internetu, taip pat jo teikiamomis galimybėmis, iniciatoriai pakvietė bendruomenes sudalyvauti konkurse "Bendruomenių įtinklinimas".
2020-12-10
Adventinių giesmių vakaras Petrašiūnuose 
Gruodžio 15 d. 19.30 val. Petrašiūnų bendruomenės centras kviečia į muzikinį vakarą "Man rūpi Kalėdos" ir pasiklausyti maestro Arvydo Paulausko atliekamų adventinių ir kalėdinių giesmių. Muzikinis vakaras bus transliuojamas Petrašiūnų BC facebuk puslapyje. Kviečiame!

35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple