Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2020-08-06
Bendruomenių ir NVO lyderiai kviečiami į akademiją 
Aktyvių piliečių fondas(APF) siekia pilietinės visuomenės organizacijų (PVO) gebėjimo stiprinimo per regionuose veikiančių vietinių lyderių gebėjimų ugdymą. „Siekio ID. NVO akademija“ siūlo ilgalaikį mokymosi procesą, kurio tikslas – suteikti dalyviui galimybę tapti pokyčio agentu savo organizacijoje ir bendruomenėje. Programa prasideda rudenį.
2020-08-06
Kviečia Panemunės bendruomenė 
Panemuniškiai kviečia pas šv.Roką. Tradicinį, rugpjūčio 15 ir 16 dienomis. Kviečia kauniečius, kviečia bendruomenių centrus. O juk tų laikų žmonijos bėdos susišaukia su šiandienos negandomis. Gaila, panemuniškiams, kad negali surengti didžiojo koncerto, kuris vykdavo po šv. Mišių ir Panemunės šventės.
2020-08-06
Kviečiame ir vasarą mankštintis ir šokti  
Džiugu, kad atnaujinus po karantino fizinio aktyvumo skatinimo užsiėmimus seniūnijų senjorams, užsiėmimai vyksta Aleksoto, Centro ir Žaliakalnio seniūnijose. Vis tik vasara - atostogų metas, todėl grupėse sumažejo dalyvių, o koordinatoriai kviečiame prisijungti prie grupių ir vasaros mėnesiais.
2020-07-29
Skambės Šilainių poetų eilės 
KVIEČIAME! Kauno bienalės“ inicijuotas tarptautinis projektas „Stebuklingi kilimai“ (angl. „Magic Carpets“), atsigręždamas į Kauno menininkus, skiria dėmesį vietos bendruomenių idėjų įgyvendinimui. Vieno iš penkių šių metų tarpdisciplininių projektų – „Eiliuoti Šilainių kiemai“ – iniciatoriai, aktoriai Edita Niciūtė ir Arnis Aleinikovas, pakvietė šilainiškius dalintis savo kurtomis eilėmis.

2020-07-29
Romainių paplūdimio tinklinio savaitgaliai 
Romainių sporto aikštyne net du savaitgalius - liepos 18 ir liepos 25 dienomis, vyko pavėlavusių Joninių paplūdimio tinklinio varžybos. Liepos 18 dieną dėl geriausios mėgėjų komandos vardo varžėsi jaunimo iki 22 m. ir suaugusiųjų (iki 60 m.) komandos. Liepos 18 d. nespėjo sužaisti veteranų komandos, todėl jų varžybos buvo nukeltos į liepos 25 d.
2020-07-29
Vilijampolės BC "Veršva" iniciatyva 
Vilijampolės bendruomenės centro "Veršva" Amatų klubas liepos 14 d. kartu su Fluxus Labas bendruomenių laboratorija pakvietė į iniciatyvą "Žuvyčių iš filco kūrybinės dirbtuvės pievoje Neries krantinėje".
2020-07-29
Aleksoto miuziklas apie meilę 
Liepos 23 praūžė Aleksoto bendruomenės miuziklas, kalbantis apie tikrą meilę sau, kitiems, o labiausiai – gyvenamajai vietai Aleksotui. Kas yra meilė? Aktyvi Aleksoto bendruomenė ėmėsi kūrybinio iššūkio ir įminė šią paslaptį – liepos 23 dieną pristatė interaktyvų kiemo miuziklą „Aleksota”.
2020-07-29
Netradicinės muzikos pamokėlės Narsiečiuose 
Rugpjūčio 11 dieną (antradienį), 18:00 val., Narsiečių laisvalaikio zonoje (prie Liepų alėjos) vyks netradicinių muzikos pamokėlių vaikams pristatymas. Kviečiame visus tėvelius susipažinti su Ingrida Oželiene (,,Ingrid”) bei jos “Kūrybinio mąstymo” ugdymo programa, kurios tikslas - ugdyti vaiko kūrybinį mąstymą ir intelektą muzikiniais metodais bei priemonėmis
2020-07-23
Susitikimas su Kauno m. sav. Antikorupcijos komisija 
Liepos 21 d. LVBOS pirmininkas Ramūnas Navickas ir administratorė M. Bindokaitė dalyvavo susitikime su Kauno m. savivaldybės Antikorupcijos komisija, kurioje buvo svarstomas Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos (LVBOS) raštas dėl Kauno miesto sav. Antikorupcijos priemonių plano. Rašte buvo pateikiamos pastabos apie menką komisijos vykdomos veiklos visuomenės informuotumą,
2020-07-23
Diskusija apie NVO, savivadybių ir verslo bendradarbiavimą 
Šiandien, liepos 23 d., Kauno Santakos viešbutyje įvyko diskusija apie NVO, Verslo, Savivaldos ir Bendruomenė partnerystės ryšius bei bendradarbiavimą. Dalyvavo įvairių Kauno, Marijampolės m. moterų, socialinių nevyriausybinių ir bendruomeninių organizacijų atstovai, Kauno miesto ir rajono atstovai, Kauno m. sav. vicemerė R. Šnapštienė, Kauno krašto pramoninkų ir darbdavių asociacijos pirmininkas Jonas Guzavičius ir kiti.

42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple