Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2020-07-29
Vilijampolės BC "Veršva" iniciatyva 
Vilijampolės bendruomenės centro "Veršva" Amatų klubas liepos 14 d. kartu su Fluxus Labas bendruomenių laboratorija pakvietė į iniciatyvą "Žuvyčių iš filco kūrybinės dirbtuvės pievoje Neries krantinėje".
2020-07-29
Aleksoto miuziklas apie meilę 
Liepos 23 praūžė Aleksoto bendruomenės miuziklas, kalbantis apie tikrą meilę sau, kitiems, o labiausiai – gyvenamajai vietai Aleksotui. Kas yra meilė? Aktyvi Aleksoto bendruomenė ėmėsi kūrybinio iššūkio ir įminė šią paslaptį – liepos 23 dieną pristatė interaktyvų kiemo miuziklą „Aleksota”.
2020-07-29
Netradicinės muzikos pamokėlės Narsiečiuose 
Rugpjūčio 11 dieną (antradienį), 18:00 val., Narsiečių laisvalaikio zonoje (prie Liepų alėjos) vyks netradicinių muzikos pamokėlių vaikams pristatymas. Kviečiame visus tėvelius susipažinti su Ingrida Oželiene (,,Ingrid”) bei jos “Kūrybinio mąstymo” ugdymo programa, kurios tikslas - ugdyti vaiko kūrybinį mąstymą ir intelektą muzikiniais metodais bei priemonėmis
2020-07-23
Susitikimas su Kauno m. sav. Antikorupcijos komisija 
Liepos 21 d. LVBOS pirmininkas Ramūnas Navickas ir administratorė M. Bindokaitė dalyvavo susitikime su Kauno m. savivaldybės Antikorupcijos komisija, kurioje buvo svarstomas Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos (LVBOS) raštas dėl Kauno miesto sav. Antikorupcijos priemonių plano. Rašte buvo pateikiamos pastabos apie menką komisijos vykdomos veiklos visuomenės informuotumą,
2020-07-23
Diskusija apie NVO, savivadybių ir verslo bendradarbiavimą 
Šiandien, liepos 23 d., Kauno Santakos viešbutyje įvyko diskusija apie NVO, Verslo, Savivaldos ir Bendruomenė partnerystės ryšius bei bendradarbiavimą. Dalyvavo įvairių Kauno, Marijampolės m. moterų, socialinių nevyriausybinių ir bendruomeninių organizacijų atstovai, Kauno miesto ir rajono atstovai, Kauno m. sav. vicemerė R. Šnapštienė, Kauno krašto pramoninkų ir darbdavių asociacijos pirmininkas Jonas Guzavičius ir kiti.
2020-07-23
Panemunės bendruomenė kviečia į šv. Roko taurės tinklinio varžybas 
Panemunės bendruomenė kartu su partneriais ir rėmėjais kviečia Kauno miesto jaunimą, suaugusius ir senjorus dalyvauti tradiciniame šv. Roko taurės paplūdimio tinklinio turnyre, kuris vyks rugpjūčio 8 d. Panemunės palūdimio tinklinio aikštyne, Smetonos g. 4, Kaunas.
2020-07-20
Regioninės politikos forumas 2020 
Liepos 17 d., Dubingiuose, Molėtų rajone, įvyko tradiciniu jau tapęs Vidaus reikalų ministerijos organizuojamas Regioninės politikos forumas. Šis forumas ketvirtus metus iš eilės suburia Lietuvos ir užsienio institucijų atstovus diskusijai apie Lietuvos regioninės politikos aktualijas, kryptis ir galimybes. Šių metų pagrindinė renginio tema – bendradarbiavimas.
2020-07-20
Aleksoto dviračių žygio įspūdžiai 
Liepos 19 d. Aleksoto seniūnijoje startavo 19-asis tradicinis Aleksoto dviračių žygis, skirtas S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio per Atlantą paminėjimui. Kasmet Aleksoto bendruomenės centras kartu su Aleksoto seniūnija, prisimindamas legendinį mūsų lakūnų Stepono Dariaus ir Stasio Girėno skrydį per Atlantą, organizuoja dviračių žygius.
2020-07-20
Kvietimas į renginį-diskusiją 
Kviečiame į Moterų užimtumo ir informacijos centro renginį „NVO ryšiai su savivaldybių institucijomis ir verslo įmonėmis“. Renginys vyks 2020 m. liepos 23 d. nuo 10.00 val. Best Western Santaka, J. Gruodžio g. 21, Kaunas. Jūs esate laukiami šiame renginyje, kadangi kiekvieno jūsų balsas yra svarbus formuojant ir stiprinant tarpsektorinį bendradarbiavimą.
2020-07-20
Europa piliečiams seminare 
Liepos 17d. Kaune vyko ES programos „Europa piliečiams“ pristatymas. Ši priemonė skirta NVO, kultūros, švietimo, jaunimo organizacijoms, savivaldybėms, bendruomenėms ar kitoms ne pelno organizacijos. Iki rugsėjo 1 d. galima teikti paraiškas miestų partnerystės, Miestų tinklų ir Pilietinės visuomenės projektams.

43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple