Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-11-07
Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės plytinę aplankius 
Bendruomenė Naujieji Romainiai spalio 26 d. lankėsi Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės plytinėje, kuri yra Krūminių kaime, Varėnos rajone. Iš kelionės romainiškiai grįžo kupini įspūdžių ir gerai nusiteikę. Šiltas šeimininkų priėmimas, ekskursija po plytinę ir įdomus pasakojimas apie senąsias plytų gaminimo technologijas viesiems labai patiko.
2019-11-06
Vilijampolės BC vaikų stovykla 
Pasibaigė Vilijampolės bendruomenės centro "Veršva" organizuota „Rudens stovykla“ vaikams. Tai buvo nuostabių potyrių savaitė. Vaikai stovyklos metu vykdė labai daug veiklų: kopė į Veršvų piliakalnį, keliavo į žaidimų kambarį, origami technika išlankstė gražuolę gulbę..
2019-11-03
Romainių BC išvyka į Plungės kraštą 
Spalio 26 d. Romainių bendruomenės centro aktyvas vyko į Plungės kraštą. Svarbiausias išvykos tikslas - užmegzti draugystę su dviem labai puikiai dirbančiomis bendruomenėmis: ,,Gardų“ ir ,,Šarnelės‘‘. Žemaičių Kalvarijoje, prie jų nuostabios bažnyčios-bazilikos pasitiko tų bendruomenių pirmininkai Rima Jokubauskienė ir Bronius Kleinauskas.
2019-11-03
Šilainių bendruomenės centro vakaras "Vėlių eilės" 
2019 metų lapkričio mėn. 2 dieną kauniečius ir miesto svečius Kauno Šilainių bendruomenės centro kūrėjai kartu su aktore ir režisiere Edita Niciūte pakvietė į mirusiųjų pagerbimo vakarą – sakralinės poezijos ir muzikos spektaklį "Vėlių eilės“, kuris vyko Šventosios Dvasios (Šilainių) baltojoje koplyčioje.
2019-10-25
Petrašiūnų renginys atkreipia dėmesį į augančią patalpų problemą 
Spalio 23 d. buvo dar vienas gražus trečiadienio renginys Petrašiūnų bendruomenės senjorams. Jis įvyko Petrašiūnų bibliotekos kiemelyje. Dainingieji Monte Pacis savo dainomis kvietė senjorus švęsti rudenį, ant bibliotekos pastato stogo jų muzikos ir dainų atskrido paklausyti trys balandžiai
2019-10-25
Prisiminimų vakaras Palemone 
Spalio 23 d. Kauno sav. V, Kudirkos viešosios bibliotekos Palemono padalinio bibliotekoje vyko Prisiminimų vakaras apie Tarpukariu Palemone gyvenusius žymius žmones: V. Taujenį, K. Popeliučką, S. Nėrį, B. Bučą.
2019-10-24
Renginys "Kauno datų ir faktų atvertis" bendruomenėms 
Kauno apskrities viešoji biblioteka (Radastų g. 2, III a., 322 kab.) kviečia Kauno bendruomenių centrus į lapkričio 6 dieną 16 val. renginį "Kauno datų ir faktų atvertis" bendruomenėms, kuriame pristatys elektroninį žinyną "Kaunas: datos ir faktai".
2019-10-24
Susitikimas su Fluxus LABAS koordinatorėmis 
Spalio 24 dieną kauno bendruomenių asociacijos nariai susitiko su Fluxus Labas koordinatorėmis Simona Savickaitė ir Aistė Ptašinskaitė, kurios supažindino su naujomis bendruomenėms skirtomis programomis. Artimiausia programa, į kurios mokymus kviečiamos bendruomenės - „Tempo akademijos“ bendruomenių fakulteto kompetencijų kėlimo mokymai.
2019-10-24
"Tempo akademijos“ bendruomenių fakulteto kompetencijų kėlimo programa 
Bendruomenių programa „Visi kaip vienas“ kviečia bendruomeninėms veikloms neabejingus žmones dalyvauti „Tempo akademijos“ bendruomenių fakulteto kompetencijų kėlimo programoje „Fluxus Labas!“.

2019-10-23
Vėlinių vakaras kitaip... 
Pirmą kartą Kauno bendruomenių istorijoje patyrę scenos artistai, kompozitorius, dailininkė ir Šilainių bendruomenės nariai sujungė pajėgas netradicinės formos Vėlinių spektaklio kūrime. Padedant režisierei Editai Niciūtei ir scenos artistams, pati bendruomenė kuria, mokosi būti tyloje, išgirsti save ir kitus.

57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple