Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-10-09
Vakaras Palemono senjorams 
Spalio 7 d. Palemono padalinio bibliotekoje vyko senjorų mėnesiui skirtas renginys „Su daina širdy“. Gausiai susirinkusiai Palemono bendruomenei koncerto programą atliko ansamblis „Marių banga“ su vadove Loreta Vaitkuviene.
2019-10-08
Narsiečių bendruomenė išbandė jėgas autodrome 
Spalio 3 d. vakarą asociacijos Narsiečių bendruomenės nariai rinkosi į išskirtinai kitokią vietą, t.y. autodromą! Asociacija dalyvauja projekte Eismo saugumas bendruomenėse, todėl autodromas puiki vieta išbandyti savo įgūdžius slidžioje trasoje.
2019-10-07
Kviečiame į Šilainių bendruomenės centro susitikimą 
Kauno Šilainių bendruomenės centras drauge su Kamerinio teatro aktore Edita Niciūte planuoja statyti sakralinį spektaklį vėlinėms "Vėlių eilės" pagal Šilainių poetų eiles, giesmes, prisiminimus, pasakojimus.

2019-10-06
Seminaras Lampėdžiuose 
Spalio 2 d. Lampėdžių bendruomenės centre Kauno bendruomenių centrų asociaciacija organizavo seminarą „Vietos bendruomenių organizacijos Kaune ir Lietuvoje: dabartis ir perspektyvos“. Seminaras finansuojamas Socialinės ir darbo ministerijos bendruomenėms remti lėšomis.
2019-10-06
Kauno Darnaus judumo plano svarstyme 
Spalio 3 d. buvo svarstomas parengtas Kauno darnaus judumo planas, Svarstymas vyko Kauno Doke (Jonavos g. 7) esančioje konferencijų centro salėje. Nepaisant to, kad planas kurtas dvejus metus, kad prie jo dirbo tarptautinė keturių organizacijų atstovų komanda, o jų darbas įvertintas 240 tūkst. eurų, jo kūrėjai buvo apipilti kauniečių klausimais ir pastabomis.
2019-10-03
Kauno Marioms 60 - kviečia Palemono bendruomenė 
Maloniai kviečiame į susitikimą-vakaronę ,,Kauno Marioms-60, Kauno Marių dugne nuskendusiems kaimams atminti'', pakviesti draugus ir kaimynus, o svarbiausia ,,dugninius'', tuos kurie prieš 60 metų paliko savo namus, o šiandien čia tyvuliuoja Kauno Marios.
2019-09-26
Kvietimas teikti pasiūlymus dėl Labdaros ir paramos įstatymo nuostatų atnaujinimo 
Finansų ministerija, siekdama Labdaros ir paramos įstatyme reglamentuoti su paramos teikimu ir gavimu susijusių mokestinių lengvatų aprėpties proporcingumą, parengė pasiūlymą dėl paramos reglamentavimo keitimo. Labdaros ir paramos įstatyme nėra aiškiai nustatyta kokia veikla laikoma visuomenei naudinga, kokie yra visuomenei naudingi tikslai, sritys ir kas gali gauti finansavimą
2019-09-26
Mokymai apie bendruomenių aktualijas Lampėdžiuose 
Lampėdžių bendruomenės centras spalio 2 d. 18 val. kviečia į mokymus "Vietos bendruomenių organizacijos Kaune ir Lietuvoje: dabartis ir perspektyvos“. Mokymus padėda organziauoti Kauno bendruomenių centrų asociacija. Kalbėsime apie Vietos bendruomenes Lietuvoje, įstatyminę bazę, jų veiklas, projektus ir jų vykdymą, viešųjų paslaugų perdavimo NVO sektoriui realijas.
2019-09-26
Narsiečių projektai 
Asociacija Narsiečių bendruomenė dalyvauja projektuose "Eismo saugumas bendruomenėse 2019" ir "Prisijungusi Lietuva". Rugsėjo 25 d. įvyko jau antrasis eismo saugumo projekto renginys, kurį organizuoja asociacija.
2019-09-25
Susitikimas su žolininku M. Lasinsku 
Jaukų rudens vakarą visus kviečiame į susitikimą - paskaitėlę su žolinčiumi, vaistininku, lektoriumi, knygos "Vaikai vaistažolių pasaulyje" autoriumi Mariumi Lasinsku. Turėsime unikalią galimybę iš arti pamatyti, išgirsti apie augalus, jų teikiamą naudą sveikatai ir gerai savijautai, susipažinti, pabendrauti, įsigyti arbatos arba knygelę, juk ir Kalėdos jau ne už kalnų.

59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple