Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2019-12-16
Narsiečių Talentai 2019 ir Padėkos vakaras 
Gruodžio 14 d. menų fabrike Potiomkinas įvyko Narsiečių Talentų renginys. Asociacija Narsiečių bendruomenė šių metų projekte „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ visą dėmesį skyrė Narsiečių jaunimui. Renginyje pasirodė 10 Narsiečių talentų
2019-12-16
Lietuvos Respublikos prezidento sveikinimas 
Lietuvos respublikos Prezidento Gitano Nausėdos ir jo žmonos Dianos Nausėdienės kalėdinis sveikinimas Lietuvos bendruomenėms.
2019-12-15
“Gera dalintis gerumu” - Šilainių eglutės įžiebimas 
Penktadienį, gruodžio 13 d., Kauno “Santaros” gimnazijos salėje vos tilpo gausus būrys šilainiškių ir svečių – čia įvyko jau tradicinis Šilainių eglutės įžiebimo koncertas “Gera dalintis gerumu”.
2019-12-13
Fizinio aktyvumo projekto pristatymas Aleksote 
Šiandien Aleksoto seniūnijos salėje įvyko pirmasis fizinio aktyvumo projekto "Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė" pristatymas. Pristatant projektą visam būriui aleksotiškių dalyvavo Socialinių inovacijų fondo (pareiškėjas) atstovės Daiva ir Živilė.
2019-12-12
Mokymai apie projektų komunikaciją socialiniuose tinkluose 
Š. m. gruodžio 16 d. Savivaldybės Didžiojoje salėje (Laisvės al. 96, I aukštas) kviečiame nevyriausybinių, bendruomeninių ir (ar) kitų organizacijų atstovus dalyvauti mokymuose apie projektų komunikaciją.
2019-12-12
Paskelbti nauji programos "Iniciatyvos Kaunui" kvietimai 
Kasmetinė Kauno miesto savivaldybės programa „Iniciatyvos Kaunui“ paskelbė pirmuosius kvietimus teikti paraiškas įvairių sričių projektams finansuoti. Tai galimybė nevyriausybinėms organizacijoms įgyvendinti naujas, originalias idėjas, susijusias su gyventojų kultūros ugdymu, socialinių paslaugų plėtra, fizinio aktyvumo ir sporto veiklų organizavimu, jaunimo bei vaikų užimtumu.
2019-12-11
Kai suvienija bendras tikslas 
Gruodžio 10 d. "BC ?Draugystė" primininkė Danutė Macenkaitė kartu su Šilainių bendruomenės centro pirmininke Rima Andriulionienė ir tautinio ansamblio „Sūduva“ dainininkais aplankė K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligininėje besigydančius ir gyvenančius senjorus.
2019-12-11
Panemunės bendruomenės advento vakaronė 
Adventas - laikotarpis, skirtas nueito kelio apmąstymui. Ar esame teisingame kelyje? Ar tikslinga nešti naštą, kurią kartais patys sau užsikrauname? Ar galime tapti mažų ir didelių stebuklų savo artimui kūrėjais? Gruodžio 12 dienos Panemunės bendruomenės centre organizuota graži Advento vakaronė.
2019-12-10
Naujųjų Romainių bendruomenės gerumo akcija  
Šiltas, nuoširdus bendravimas tarp jaunų ir į gyvenimo rudenį įžengusių žmonių Gerumo namuose sukūrė tikrą šventinį stebuklą. Čia jautėmės laukiami. Mus pasitiko papuošti namai, padabinta Kalėdinė eglė ir pasiruošimo šventei šurmulys.
2019-12-08
Gražus kūrybinis bendruomenės ir aktorių bendradarbiavimas 
Šiais metais prasidėjo labai gražus kūrybinis Kauno Šilainių bendruomenės centro (KŠBC) ir Kauno aktorių bendradarbiavimas. Kartu su folkloro ansambliu "Slaunos su škarpetkutėmis" Jau sukūrė 4 mėgėjiškus projektus, kurių vienas nuskambėjo ir Romantinės dainos festivaluje.

53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple